VALORACIÓ I REFLEXIÓ SOBRE LES ACTIVITATS REALITZADES DURANT LES FESTES DEL NADAL

Avui amb el grup de "Vivint Mollerussa" hem començat la primera trobada de l'any fent una valoració en grup sobre les activitats realitzades al Nadal.

Explicant les activitats de Nadal

El Youssef ens ha explicat com va anar la seva lectura en públic del poema de Nadal. Tots li vam reconèixer l'esforç i la implicació que ha tingut en aquest acte. El Yasir i el Anàs van assistir com a públic a la lectura i d'aquesta manera van poder veure “in situ” el conjunt de tota l'activitat. Pel Youssef va ser un bon suport tenir els companys durant la posada en escena del poema.
També vam poder comentar el compromís i la responsabilitat que implicava recollir les cartes reials.
Aquests moments són molt bonics pels més petits i els nostres patges reials van saber fer una bona rebuda i acompanyament a tots els infants que van passar per l'Amistat. Felicitats per la feina ben feta a tots els que ho vau fer possible!

Reflexionant sobre la festa d'Aixopluc

Per últim vam parlar de l'Aixopluc; la nostra festa d'espai musical. Vam dedicar a comentar els esdeveniments que van intervenir en aquesta activitat.
L'Aixopluc és una festa on els membres de l'EJI som els responsables de l'organització i el funcionament de l'activitat. Això implica un bon treball en equip i una forta implicació perquè les coses funcionin. Cadascú de nosaltres va poder reflexionar sobre les intervencions, els compromisos, les actituds durant la festa i les responsabilitats que teníem en la realització d'aquesta activitat. Com a grup vam reflexionar sobre la importància del nostre treball individual perquè el treball de grup funcionés bé durant tota la festa.

Dinàmica del globus

Per acabar vam concloure la tarda amb un parell de jocs molt dinàmics que ens van permetre marxar cap a casa plens d'energia. Vam jugar amb un globus i gràcies a tot l'equip vam aconseguir que no toques a terra cap dels tres globus que estaven en joc. 

Realitzant la dinàmica del vent
També vam realitzar una dinàmica, la dinàmica del vent on tot el grup es va posar en rotllana i al mig un del company, amb els ulls tapats, es deixava caure mentre els companys l'acompanyaven .
La dinàmica va ser un èxit i tots els nois/es que van estar el mig van expressar la sensació de seguretat i confiança que els havia generat el grup durant el joc.

Molt bon treball nois/es, ens veiem el proper dilluns!



Comentaris

Entrades populars