dimecres, 2 de gener del 2019

ACOMIADEM L'ANY 2018 DE LA MILLOR MANERA QUÈ SABEM.. 

Per tancar la nostra ultima setmana d'EJI abans de les vacances de Nadal, vam organitzar entre tots/es un berenar cooperatiu. Una idea molt xula, on es construeix un berenar a partir de la implicació de tots els participants. 
Tots nosaltres vam portar coses diferents, des de menjars típics d'aquí com també pastissos del Perú, galetes de Romania, patates picants de Mèxic, aquesta és la nostra sort, de poder compartir entre nosaltres les diferents costums i cultures que ens envolten. 



Va ser un berenar de tancament, on vam poder fer una mica de gresca, posant música i parlant. Vam estar molt contents, es notava que aviat venien festes i s'havien acabat els examens i les obligacions. 

Ens vam acomiadar amb postals de Nadal i regalant a cadascun d'ells/es un calendari de l'Associació de donants de Sang del Pla d'Urgell amb agraïment a les col·laboracions que juntament realitzem i fem possibles. 

Durant aquestes vacances de Nadal, però, no hem deixat de moure'ns ja que, hem tingut la participació de molts dels nostres nois/es en diferents activitats participatives que s'estaven realitzant a Mollerussa aquests dies. 

Unes d'elles, el Poema de Nadal i els Patges Reials. 

La lectura de Nadal, realitzada el divendres 29 de desembre. Una vegada més com cada any, produït per Saó de Ponent i amb Teatre de Butxaca, han comptat amb la nostra col·laboració. Aquest any el Youssef i el Zak han sigut els nois que s'han implicat des del primer moment amb els assaigs. Per ells ha sigut una experiència molt bona i amb molt aprenentatge al darrere, posant en pràctica i superant la por i els nervis de parlar amb públic, aprendre a parlar alt i vocalitzant, adquirint la posició del cos necessària, etc. A més de gaudir d'una tradició amb molta emoció per aquests dies de Nadal, amb les famílies i els amics que també hi van estar present. 




A més, també juntament amb l'Oficina Jove de Mollerussa i la Colla dels 50 hem participat una vegada més a l'entrega de les cartes que poden fer tots els nens i nenes de la ciutat el dia 30 de desembre al Teatre de l'Amistat als nostres patges reials, Gregori i Isidori. A més de la importància de la participació, coordinació i implicació que hi vam tenir tots perquè l'acte pogués tirar endavant, va ser molt bonic l'ambient de màgia i il·lusió que es va crear. Es podia veure a les cares dels més petits com van poder gaudir d'aquest dia. 


Els nois i noies de l'EJI, alguns repetien per a d'altres era una cosa nova, van estar molt contents i fins i tot també il·lusionats com els més petits de formar part de l'organització i el desenvolupament d'un acte com aquest, possiblement dels més bonics i màgics que es fan per als més petits. 

Des de l'EJI estem molt agraïts per col·laboracions com aquestes, i amb moltes ganes de seguir participant en totes elles. 

Ara sí, desitgem un bon any nou a tothom, ple de nous propòsits i objectius!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada