ACOMIADEM LES FESTES AMB L'AIXOPLUC DE NADAL





Aquest divendres 4 de gener 2019 vam celebrar l’Aixopluc de Nadal, el primer Aixopluc de l’any 2019 al teatre de l’Amistat.
L’Aixopluc, com alguns ja sabeu, és el nostre espai musical per a joves de 12-15 anys. L’objectiu d’aquesta festa és trobar-nos i passar una bona estona escoltant música, ballant o parlant amb els amics/es.  




Tots els que vau venir vau poder veure l’ambient nadalenc de l’espai i  poder dir a deu  a les vacances  amb una gran festa. Aquest 2019 a Aixopluc vam tenir la col·laboració de 2 Dj’s del cicle que es realitza al Col·legi La Salle de Mollerussa: la Mònica Contijoch  i l’Alba Barnaus que ens van oferir un molt bon ambient musical que va durar les tres hores de la festa.

La Mónica i l'Alba, les dj's de la festa. 
La Mònica mentre tocava la seva sessió.


Com cada Aixopluc el grup de l’EJI van ser els encarregats de que tot estigués a punt. Totes les tasques estaven repartides perquè tothom estigues pendent de la seva àrea: la zona dels registres d’entrada, la zona del guarda roba, el control de sala i la zona del servei de bar. 

El Dani i el Youssef, mentre duien a terme la tasca de l'entrada.

Gràcies a tot l’equip de joves de l’EJI per fer possible la festa de Nadal de l’Aixopluc d’aquest any. I a tots aquells/es que no vau poder venir ara us tocarà esperar per a la Festa Major de Mollerussa, quan serà la pròxima Aixopluc. 


Alguns dels joves organitzadors/es de la festa. 

Comentaris

Entrades populars