dijous, 31 de gener del 2019



INICI I PRESENTACIÓ DEL PROJECTE INTERGENERACIONAL


Foto de presentació
Avui el grup "d'història de Mollerussa" ha rebut la visita d'un grup del casal de la gent gran. 
Aquest grup serà el que ens acompanyarà al llarg del curs així que hem començat per a fer les presentacions. 
A partir de la presentació inicial hem explicat als nostres convidats què representa formar part de l'espai jove intercultural de Mollerussa, qui està ubicat dins el nostre espai, què significa formar part del centre Obert "la Banqueta "i quins són els col·lectius que estan situats dins d'aquest espai. 
D'entrada i després de la presentació inicial tothom ja s'ha anat situant. 

Activitat de presentació amb fotos de cinema d'actors i actrius de diferents generacions

Tot seguit l'equip ha preparat una dinàmica per fer la presentació de forma individual i anar-se presentant per començar la coneixença. De mica en mica hem descobert, on va néixer el nostre company , a quina escola va o anar, quin és el seu nom. Tot això amb unes fotografies sobre actors de diferents generacions que ens ha permès començar a establir lligams a partir del cinema.


Activitat de coneixença

Un cop hem trencat el gel hem realitzat una dinàmica que ens ha engrescat molt a tots. Hem dividit el grup en 2 meitats . La dinàmica consistia a fer que mentre un grup es disfressava, l'altre havia d'observar tots els detalls de tots els membres del grup disfressat.


Observant al grup

La segona part de l'activitat consistia en què el grup disfressat es canviava algun element de les disfresses i/o canviava de lloc . De nou l'altra meitat del grup entrava i havia de descobrir quins eren els canvis que s'havien fet.


Participant en la dinàmica

Aquesta dinàmica ens ha ofert la possibilitat de tenir una estratègia com a grup, d'estar molt atents a les imatges, les posicions, els noms dels membres que participaven i sobretot de riure i gaudir d'una tarda diferent mentre ens anàvem coneixent.


El grup "el club"
Per tots els que veieu la imatge.... què penseu que signifiquen els elements que porten a les mans?; la foto de Sant Isidori, una ampolla de vinagres Badia, una mona, una lupa i un símbol de l'aixopluc? Què penseu que pot significa aquests elements en les nostres fotos intergeneracionals?

Grup l'Esperit jove"
Vinga a pensar possibles respostes , que a la següent trobada ho parlarem i ho descobrirem entre tots.
Comença el projecte Intergeneracional amb el grup de l'espai jove i el grup del casal de la gent gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada