AQUESTA SETMANA HEM INICIAT EL PROJECTE INTERGENERACIONAL AMB EL GRUP D'USUARIS DEL CASAL MUNICIPAL PER A LA GENT GRAN, VISITANT L'ARXIU COMARCAL
Ahir dimarts 16 de febrer vam iniciar el projecte intergeneracional amb el grup de l'EJI "Investiguem la història de Mollerussa". Aquesta primera sessió vam conèixer a la gent gran amb la que compartirem totes les activitats del projecte i vam anar a visitar l'Arxiu comarcal del Pla d'Urgell. 
Els nois/es de l'EJI a l'entrada de l'Arxiu Comarcal del Pla d'Urgell

Allí a l'Arxiu, ens va rebre l'arxiver municipal de Mollerussa, el Sr. Josep Mª Cabau, qui ens va explicar el funcionament de l'arxiu i la història d'aquest. 
Tot el grup escoltant l'explicació de l'arxiver municipal, el Sr. Josep Mª Cabau

Després de l'explicació, vam passar a la sala on l'arxiver ens va ensenyar documents antics de la història de Mollerussa.
En aquesta foto, podem observar el plànol que es va utilitzar per crear el medidor del Canal d'Urgell! Va ser un plànol que va despertar molt interès tant pels joves com per les persones grans!






A més a més, l'arxiver ens va ensenyar documents antics, on tant joves com grans, van mirar molt encuriosits. També ens va ensenyar disquets, clixés, negatius i vídeos!



I, quan vam pujar al pis de dalt, vam poder entrar als arxius, on hi caben més de 8 quilòmetres de documents!

Finalment, ens vam fer una foto de grup, sent aquesta la primera de les visites experiencials del projecte intergeneracional, on descobrirem la història de Mollerussa a través de la mirada i l'experiència de persones referents de la nostra ciutat. 


Comentaris

Entrades populars