ACTIVITAT DE LA MOTXILLA DE LA VIDA


Llegint el conte de la motxilla de la vida


Aquest dimarts amb el grup "Història de Mollerussa" hem fet l'activitat de la motxilla de la vida. 
Quan hem arribat la sala estava muntada d'una altra manera. Ens hem assentat a terra en rotllana i tot i que el principi ens hem estat molt formals a poc a poc ens hem anat acomodant i hem acabat estirats i gaudint de la lectura de la motxilla de la vida.

Fent l'activitat durant la lectura del conte 

La lectura de la motxilla de la vida ens ha fet reflexionar sobre la similitud de la motxilla del conte i la nostra motxilla invisible.


Pendents de la lectura i reflexionant sobre el  significat del conte

A partir de la lectura cadascú de nosaltres va anar explicant la seva experiència, els seus records, les seves pors i neguits. Vam recordar situacions que no van ser fàcils de portar, historietes difícils del passat, anècdotes de quan érem més petits... També vam recordar coses positives que ens fan estar contents, les nostres il·lusions i moltes anècdotes gracioses. 

Explicant situacions viscudes 

Tots vam voler intervenir i explicar la seva història i fins i tot a vegades ens era difícil respectar el torn de paraula.

Escoltant les experiències dels companys

Vam reflexionar de què portem a la nostra motxilla i què és el què això significa. Vam descobrir que nosaltres podem escollir quines experiències positives i negatives podem guardar dins la nostra motxilla invisible. Recordar que és molt important saber com ordenem la nostra motxilla i que de tot això nosaltres anem creant la nostra personalitat. Totes les nostres experiències les positives i les negatives junt amb la nostra actitud és el que va dibuixant com som.

La motxilla de la vida

Aquest any ens proposem com a EJI omplir la nostra motxilla d'experiències positives. Per reflectir-ho al marxar vam comprometre'ns a buscar un dibuix d'una motxilla perquè el pròxim dia puguem realitzar la segona part de l'activitat.

Comentaris

Entrades populars