dijous, 25 de maig del 2017

VISITEM L'EMPRESA FAMILIAR DE VINAGRES BADIA. 

Desprès de la Festa Major i de la nostra col·laboració en les diferents activitats realitzades (XtremAction, Aixopluc i la Festa Holi), des de l'EJI tornem a la normalitat i realitzem la darrera visita dins del Projecte Intergeneracional que portem a terme juntament amb el Casal Municipal de la Gent Gran de Mollerussa. 

La Judit, explicant-nos els inicis de Vinagres Badia 

Aquesta vegada la visita l'hem realitzat a una de les empreses centenàries de Mollerussa, Vinagres Badia. Ens han rebut amb els braços oberts i ens han fet una explicació acurada de la trajectòria i actualitat d'aquesta empresa familiar que ha anat passant de generació en generació. Hem pogut conèixer el procés de l'elaboració del vinagre, així com els ingredients que fan falta. I finalment, hem tastat una varietat de vinagres com si fóssim grans professionals! Ens ha sorprès molt els diferents gustos que poden arribar a tenir i lo bons que estaven! 

Un dels rètols que podem trobar a l'empresa familiar. 


Tal i com hem fet a la resta de visites, properament realitzarem la tertúlia amb les persones del Casal Municipal de la Gent Gran i serà desprès quan us podrem donar tota la informació de la visita i podreu veure les diferents fotos que vam fer.
Estigueu molt atents i atentes a les properes entrades al Blog! 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada