ENS TROBEM AMB EL CONSELL DE JOVES DE LLEIDA!! 

El passat dissabte 29 d'abril, una quinzena de membres del Consell de Participació Adolescent vam realitzar una excursió amb l'objectiu de realitzar una trobada amb el Consell de Joves de Lleida i compartir un espai d'experiències i vivències als consells de participació.


Els membres dels consells de joves tant de Lleida com de Mollerussa 


Un grup de 4 representants del Consell de Joves de Lleida  van ser les encarregades de rebre'ns a la seu on realitzen les reunions i les diferents activitats. 

Vam començar amb una roda de presentació dient el nostre nom, la nostra edat, l'institut al que pertanyem i els anys que portem formant part del Consell de Participació. Així mateix, vam explicar com funciona cada un dels consells, veient les diferències i similituds que hi ha entre un consell i l'altre. També vam poder explicar les diferents activitats que hem anat organitzant al llarg del curs i vam visualitzar alguns dels vídeos tant del Consell de Joves de Lleida com del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa en els quals surten reflectides les diverses activitats que organitzem des del consell. De les activitats que ens van explicar vam poder agafar moltes idees amb les quals podrem continuar treballant. La visualització dels vídeos i el compartir aquests espais donen l'oportunitat de conèixer altres maneres de funcionar i a persones a les qual les apassiona formar part d'aquests consells tant com a nosaltres! Doncs no podem oblidar que els Consells de Participació són els espais on els infants i joves podem fer sentir la nostra veu i exercir el nostre dret a la participació. 

Un cop fet aquest primer contacte, vam sortir tots i totes i ens van ensenyar alguns dels espais que utilitzen per fer diverses activitats així com un graffiti que van realitzar i que reflexa receptes per a un món millor, en els quals els principals ingredients són els valors. Vam poder contemplar aquests valors i viatjar per ells a través de les diferents imatges amb els que estaven representats. 

Foto de grup amb el graffiti amb les "receptes per un món millor"

S'apropava l'hora de dinar i en aquest punt vam donar per finalitzada la trobada amb el Consell de Joves de Lleida. Des de aquí els hi volem agrair que ens rebessin amb els braços oberts i no vam marxar sense pactar que la propera trobada es realitzarà a la nostra ciutat, Mollerussa. Moltes gràcies al Consell de Joves de Lleida! 

Podeu endevinar quin lloc de la ciutat de Lleida vam escollir per dinar? Voleu una pista? Vegeu la foto de sota... 


Dinant a la Seu Vella de Lleida 
Exacte! Per dinar vam pujar a la Seu Vella, un lloc emblemàtic de la ciutat i amb unes vistes increïbles que ens vam permetre descobrir la ciutat amb una mirada diferent... A més, vam poder baixar per aquell ascensor tan alt que baixa de la seu vella fins als jutjats ! 



Temps d'esbarjo a un parc de Lleida
Desprès de dinar vam anar a un parc on a través del joc, vam consolidar encara més la nostra relació i vam descobrir a noves persones amb les que vam poder compartir espais de diversió i riure!  El joc en equip i els espais de relació es van donar de forma natural en aquest espai d'oci. A més, vam tenir la possibilitat de menjar-nos uns gelats boníssims de postres! 

I per finalitzar el dia.... ens vam anar  a passejar pels principals carrers de Lleida incloent el Carrer Major,  on vam descobrir el principal eix comercial de la ciutat i vam continuar teixint noves relacions! 


Passejant pel Carrer Major 




Comentaris

Entrades populars