S'ACOSTA EL FINAL DE CURS I COMENCEM A PREPARAR-HO.... 

S'apropa el final de curs i a l'EJI comencem a preparar algunes de les activitats que realitzarem... 

El Max agafant les idees que sortien per al discurs de la festa de cloenda
El dia 15 de juny celebrem la festa de cloenda al Teatre de l'Amistat de Mollerussa i volem que totes les persones assistents coneguin com ha sigut aquest any a l'EJI, a través d'un discurs que hem preparat entre tots i totes i que dos de nosaltres llegirem a dalt de l'escenari. 

A través de la nostra motxilla, vam anar recordant totes aquelles activitats i col·laboracions que hem anat realitzant al llarg del curs. Activitats i col·laboracions que ens han aportat moltes coses: emocions, alegries, aprenentatge, relacions.... 




Vam començar recordant el primer dia a l'Espai Jove Intercultural, on a través de diferents dinàmiques, ens vam començar a conèixer. Aquell dia no ens podíem imaginar les grans amistats que acabaríem teixint! 

També vam realitzar un repàs a tot el que hem anat aprenent a través de la interacció amb la gent gran en relació a la història de Mollerussa i els bons moments viscuts junts! 

El treball realitzar per UNICEF en relació al Pacte d'estat per l'educació també és un punt a destacar... I que ens va fer plantejar-nos moltes sobre la necessitat d'un sistema educatiu de qualitat i obert a totes les persones del món! 


I bé... Podríem continuar explicant coses però millor ho deixem per al dia 15.... On esperem als nostres familiars així com a totes les persones i entitats que han col·laborat amb nosaltres al llarg d'aquest curs! 

Preparant el discurs per a la festa de final de curs ! 

Comentaris

Entrades populars