RODA DE PREMSA DE FESTA MAJOR I.... SORPRESA!

Ahir al mati, dos representants del Consell de Participació Adolescent i de l'Espai Jove Intercultural, el Genís Miquel i el Khalil En Nachaf, van participar a la roda de premsa que es va realitzar a l'ajuntament en motiu de la Festa Major de Mollerussa que es celebrarà els propers dies 19, 20 i 21 de maig. Tots dos van estar acompanyats per l'Anna Moragues, presidenta del Grup Excursionista Serralada i el qual, juntament amb els membres de la Colla dels 50 i +, col·laboraran en  l'activitat de l'XtremAction donant suport en les diferents proves que es realitzaran. 


Membres de les diferents entitats, juntament amb l'Alcalde, el Sr. Marc Solsona i la regidora de Festes, la Sra. Griselda Soteras. 
El Genís Miquel va poder explicar en que consisteix l'activitat de l'XtremAction i va respondre a les preguntes dels mitjans. Així mateix, va aprofitar el moment per recordar que s'han de fer les inscripcions a la pàgina web www.mollerussa.cat, que els menors d'edat han de portar les autoritzacions dels pares, mares i/o tutors legals el mateix dia de l'activitat  i va animar a tothom a inscriure's i a gaudir d'un mati diferent. Per tant, recordeu: us esperem el divendres 19 de maig a les 10.00 a tots i totes al Parc de la Serra! 

El Khalil va explicar que enguany també s'organitza l'Aixopluc de Festa Major, espai musical per a joves d'entre 12 i 15 anys i que com sempre es portarà a terme al Teatre l'Amistat de Mollerussa. Tot i que normalment l'Aixopluc esta obert a joves a partir de primer d'ESO, per festa major es permet l'entrada també a joves de sisè de primària.  En aquesta edició de l'Aixopluc tindrem la presència de 3 DJ's de la ciutat, 3 DJ's joves que tindran l'oportunitat de posar en pràctica els seus coneixements i que de ben segur ens faran passar una estona inoblidable! 

Tot i la dificultat de parlar davant de tantes càmeres i mitjans, el Genís i el Khalil ho van fer genial ! Gràcies!

Ja a la tarda ens vam trobar a l'Espai Jove Intercultural amb el grup de "vivint". Per començar, vam veure el vídeo que vam fer de la trobada amb el Consell de Participació Adolescent de LLeida que es va fer a partir de les fotos realitzades. Un cop vint el vídeo, vam valorar la activitat i vam aprofitar per acabar la línia del temps. Si voleu veure el vídeo aquí us ho deixem.... 





Un cop finalitzada la línia del temps ens vam preparar per fer un....... Maniqui Challenge! Exacte! Entre tots i totes vam preparar un petit guió, amb aquells aspectes que volíem que apareguessin al Maniqui i ens vam preparar per poder gravar-ho! Entre algun riures, algun despistat que es va moure i algun esternut que altre vam haver de gravar varies vegades, però això no va fer que fos menys divertit. Tot i aquests petits imprevists, ens ho vam passar molt be i vam destacar tots aquells aspectes que ens transmet i que treballem a través de l'Espai Jove Intercultural. L'objectiu d'aquesta activitat és que puguem ensenyar i transmetre, a persones que no han participat a l'EJI, les vivències i les experiències que ens aporta l'Espai Jove.  En breu podreu gaudir que aquest magnífic Maniqui Challenge! 

Comentaris

Entrades populars