dimarts, 4 de juny del 2019



REBENT LA INVITACIÓ PER LA CLOENDA DE L'ESPAI JOVE INTERCULTURAL 


Hola a tothom, tornem a trobar-nos. Avui hem rebut de mans de la Núria i la Laia la invitació de l'EJI per anar a la festa de cloenda d'aquest any. 
Ostres, quina xulada d'invitació! Ei, tothom atent i reserveu-vos pel dia 13 de juny a les 20h. 

La nostra invitació. 


Aquest dia ens trobarem tots els que ens estimem l'Espai Jove Intercultural i el Consell de Participació Adolescent per fer un repàs d'aquest any. Venga nois i noies, anem acabant tota la feina perquè ens queden 10 dies per l'últim dia. 
Avui som un grup reduït, és l'ultima setmana d'examens i alguns dels nostres joves estan fent a recta final abans que l'estiu arribi. 






Tots els que tenien examens ens han trucar per avisar de la seva absència. Molt bé, això és responsabilitzar-se de les coses i és important avisar al grup. (Després d'un llarg any es van veient els resultats). 



El Youssef acabant el mural.

La resta del grup que ha vingut es posa ràpidament a acabar el mural que presentarem el dia de la cloenda. Mentre acabem el mural aprofitem per parlar de coses que són molt importants per nosaltres. 



El grup parlant i treballant 

Com ha passat el temps, és un goig veure les reflexions, els comentaris i les coses que expliqueu amb aquest grau de maduració. Serà que us heu fet grans?

Entre xerrada i intercanvi d'opinions ens ha passat l'hora i hem acabat la feina ràpidament. 
Fins la setmana vinent... Recordeu: serà l'últim dia.
Ah! I porteu banyador que serà un dia passat per aigua! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada