EL CONSELL DE PARTICIPACIÓ ADOLESCENT TOTALMENT ACTIU A LA FESTA MAJOR DE MOLLERUSSA! 

Aquest cap de setmana hem celebrat la Festa Major de Mollerussa i des del Consell de Participació Adolescent no hem parat de treballar. 

Per donar el tret de sortida a la Festa Major, el dimecres 17 de maig, vam participar a la Marató de Radio i vam poder entrevistar a l'Ignasi Querol, president de l'Associació del Jovent de Mollerussa. Les persones encarregades de realitzar l'entrevista van ser el David, d'Estada a l'Empresa i que ens dona suport en la gravació dels programes de radio, la Giorgiana i l'Abril. Enhorabona per que ho vareu fer més que bé!! 


El David, l'Abril i la Giorgiana a la Marató de Radio de Festa Major

El divendres vam començar de bon mati  a la Serra, acabant de preparar els últims detalls per a que tot estigues llest per a l'XtremAction, activitat adreçada a persones a partir dels 12 anys i que va comptar amb una vuitantena de participants dividits amb 14 equips. 

El president del Consell de Participació Adolescent, el Genís Miquel, juntament amb l'Oscar, dinamitzador del Consell.



Va ser un mati molt divertit, on  el treball en equip, el fang i la diversió van estar presents en tot moment. Enguany l'XtremAction ha comptat amb 12 proves, entre les quals s'havia de creuar un pont sense agafar-se en lloc o fer una torre de caixes, i vam comptar en tot moment amb la col·laboració de l'Anna Moragues, presidenta del Grup Excursionista Serralada i amb la els membres de La Colla dels 50 i +. 


En la prova de la torre de caixes, que podeu veure a la foto de dalt, vam tenir un premi especial patrocinat per Alex Joiers per qui fes la torre més alta. I el guanyador va ser l'Oriol Miro, que participava amb els seus companys els Lokaleros i que va fer una torre de 9 caixes. Enhorabona! 


l'Oriol Miró amb el premi d'Alex Joiers per fer la torre més alta 
Tots i totes els participants es van endur com a record, una samarreta de l'XtremAction, un pot de mel de Mels Alemany, uns caramels del Centre de Formació Cappont i una poma que vam tenir gràcies a la Nufri. 


I tal i com vam fer l'any passat, als tres equips que van tenir el millor temps, els hi vam poder donar un premi gràcies a la col·laboració d'empreses i comerços de Mollerussa: Sweet Spoon, Serret, Breiko, llibreria Sarri, Patet, llibreria Dalmases, Nou Shop, pastisseria Guiu, La Baguetina, Condis, restaurant el Resquitx i pastisseria Sant Isidor. A la foto de sota podeu l'equip que va fer les proves amb menys temps i que per tant va ser el primer classificat... Xfunguis! Enhorabona! 



El primer classificat, reben el premi de mans dels regidors d'Esport, el Bernat Díaz i la regidora de festes, Griselda Soteras. 


El segon classificat va ser l'equip dels Lokaleros i el tercer classificat, l'equip dels Mathuerso. Enhorabona a tots i totes i gràcies a tots els participants, sense vosaltres l'XtremAction no hagués estat possible! 


Al vespre, vam celebrar l'Aixopluc de Festa Major al Teatre de l'Amistat, on van venir al voltant de 140 joves a partir de sisè de primària i fins als 15 anys. Als plats, vam tenir a tres DJ's de Mollerussa, l'Adrià Polo i el Xavier i Joan Salvía. Tots tres van tenir la possibilitat de pujar a un escenari i amenitzar la nit de tots els assistents. Gràcies als DJ's i a totes les persones que vau assistir a aquesta edició de l'Aixopluc. 

Assistents a l'Aixopluc de Festa Major 

Giorgiana i Paola donant suport a la festa holi
Finalment, i per acabar amb les activitats on va haver-hi la col·laboració tant del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa com de l'Espai Jove Intercultural, dissabte al mati al Parc Municipal va tenir lloc la festa Holi, una festa plena de colors i que té un origen hindú i dona la benvinguda a la primavera. La festa Holi també va comptar amb un gran nombre de participants i amb els i les joves de l'EJI donant suport a l'organització. Si voleu veure les fotos aquí les teniu!!! 





Gràcies a totes les persones que amb el vostre suport i la vostra assistència heu fet possible totes aquestes activitats!! 


Comentaris

Entrades populars