FESTA DEL DIA DEL TREBALLADOR I DIMARTS... TORNEM-HI!

El dilluns, en motiu del dia del treballador, vam fer festa i per tant no vam fer sessió a l'EJI. 

El dimarts, amb el grup de "vivint" vam fer tres activitats diferents, no sense primer donar algunes informacions sobre la ràdio i sobre temes relacionats amb la festa major, que ja s'acosta! 

El Saul empegant part de la linia del temps
La primera activitat va consistir en decidir de quina manera volíem col·locar la "línia del temps" que hem anat realitzant al llarg del curs, i que encara esta per finalitzar. Desprès de donar-li uns quants tombs vam decidir penjar algun dels mesos del sostre i empegar uns altres per les parets. 
La idea és que puguem visualitzar, mes a mes, les activitats que hem anat realitzant així com els aprenentatges i les emocions que ens ha aportat cada una de elles. 



A mesura que tinguem el nostre "calendari- línia del temps" penjat, us anirem informant i mostrant com queda.... 

En segon lloc, ens vam assentar amb grup i vam parlar de la possibilitat de fer un maniqui challenge on poder mostrar aquelles coses que hem viscut durant aquest curs a l'EJI. Per poder aconseguir-ho, vam començar a pensar de quina manera ens ho imaginem i quin paper tindrà cada un de nosaltres. Vam fer un petit guió i ara ens queda acabar de polir-ho, decidir quina música volem que hi hagi i si volem que surtin algunes paraules clau. Quan el tinguem llest estarem encantats i encantades de ensenyar-vos-ho!! 


Moment en el que preparàvem el guió pel Maniqui Challenge 


I per acabar la tarda plens d'energia... Vam sortir al pati i vam jugar al joc del mocador ! Un joc en equip amb el qual ens ho vam passar molt bé! 


Comentaris

Entrades populars