PREPARANT LA FESTA DE CLOENDA

Els dies estan passant molt ràpid i gairebé sense donar-nos compte ja estem al juny. Aquest més ja és l’últim que tenim espai jove intercultural. Així que aquets últims dies estem preparant el nostre final de curs perquè el  18 de juny farem la celebració de  cloenda.
Tot els grup  estem organitzant  un recull de totes les activitats que hem fet durant l’any. Penseu que ha estat un any molt actiu. Ja sabeu que el grup d’espai jove intercultural no parem mai!
Aquets dies estem recordant tot el què hem fet . Volem fer un resum de tot i no deixar-nos res ni ningú per fer una bona cloenda de curs.


El grup d'història de  Mollerussa 


Després de parlar-ho amb el grup hem fet una llista de totes les activitats que hem fet durant l’any i l’hem agrupat per temàtiques. Això de recordar tot el què hem viscut durant l’any fa que vivim de nou els esdeveniments, les anècdotes , les sensacions i les vivències que portem de les experiències viscudes. Ens ha agradat molt fer una recopilació de tot l’any. Al final ens hem agrupat les  temàtiques amb les activitats que hem anat fent.


Preparant les escenes teatrals

Les temàtiques que hem agrupat son els següents; els primers dies de coneixença, les col·laboracions, la participació  amb els congressos, les visites per conèixer la nostre gent i les seves professions a Mollerussa, l’espai intergeneracional, les activitats realitzades amb el posa’t la gorra, el banc de sang etc.
Com que estem amb ganes de participar,  hem decidit realitzar les temàtiques en forma de escenes teatrals, molt senzilles que acompanyin la presentació. 




Redactant el discurs de presentació


Dos companys nostres seran els encarregats de fer la presentació de la festa i donar la benvinguda a tots els que ens acompanyin aquest dia. Ells seran els que explicaran com ha anat el nostre espai intercultural i la resta els acompanyarem amb la representació dels esquetxos Entre tots explicarem quines activitats hem fet, en quins esdeveniments hem participat, quantes sortides hi col·laboracions hem fet.

Comentaris

Entrades populars