PARTICIPACIÓ DELS NOIS I NOIES DE L'EJI HISTÒRIA DURANT LA MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG. 



Bon dia, ahir durant tot el dia es va realitzar la Marató de Donació de Sang a Mollerussa, i nosaltres hi vam ser presents per acabar el projecte d'aprenentatge i servei que hem realitzat amb l'Associació de Donants de Sang del Pla d'Urgell. 



Agafant forces per sortir al carrer!


Primer de tot, els educadors de l'Espai Jove Intercultural, l'Oscar i el Gerard, van realitzar la seva donació, tot explicant als nois i noies de l'EJI com anava tot el procés i com se sentien en ell moment de donar. Va ser un aprenentatge enriquidor. 





Seguidament, vam treure els capgrossos que hem estat mesos elaborant amb els nois i noies de l'EJI per treure'ls al carrer i explicar a la gent de Mollerussa que era la marató de donació de sang i que és molt important donar sang per poder salvar vides. 




Informant i sensibilitzant als ciutadans de Mollerussa
Tot aquest procés que hem fet durant aquests mesos ha sigut molt enriquidor per tots i totes nosaltres, ja que primer de tot hem après a fer uns Capgrossos des de zero, amb tota la feina que implica i heu pogut anar seguint en el blog. A més hem fet la formació del Banc de Sang sobre la importància de donar sang i com funciona el Banc de Sang de Catalunya. I per acabar hem pogut participar d'aquest magnífic acte solidari com és la Marató de Donació de Sang al nostre poble, sent un agent actiu en la sensibilització i promoció de l'event. N'hem après molt i estem contentíssims d'haver-ho fet! Estem convençuts que quan tinguem 18 anys serem donants de sang actius i compromesos! 




Foto de grup amb la Presidenta de l'associació de Donants de Sang del Pla d'Urgell

Comentaris

Entrades populars