ACABAR DE PINTAR ELS CAPGROSSOS


Aquest és l'últim dia que ens trobem a l'Espai Jove Intercultural abans de la cloenda de curs. Avui tenim pendent acabar els capgrossos. 
El 20 de juny és la Marató del banc de sang i volem deixar-ho tot acabat.
L'activitat d'avui podríem dir que és una mica perillosa. Us explico perquè ho diem així. Pintarem amb pintura esmàltica de color vermell. Hem de pintar tot el capgròs de color vermell i és molta superficie. La pintura esmàltica és molt difícil de netejar i si ens embrutem, no surt com la pintura normal. D'aquí el perill a no arribar a casa igual que hem marxat si no vigilem en l'activitat d'avui.

Íker pintant el capgròs

Com que som previsors hem treballat amb guants i hem vigilat molt a l'hora de pintar. Vigilàvem a l'hora de sucar el pinzell per no fer regalims ni gotes que poguessin tacar el terra, vigilàvem amb els guants per no tacar-nos les mans, vigilàvem amb els companys que treballaven al nostre costat, vigilàvem, vigilàvem i vigilàvem.
 La veritat és que ho hem fet molt bé. 



El Guillem i el Josep molt concentrats

Ningú ha marxat a casa de color vermell.S'ha treballat amb atenció i hem realitzat una bona feina.Què us sembla quina colla de pintors?



El grup dels pintors; Fatumata, Fàtima, Íker,Dani,Guillem, Núria i Mireia.



Aprofitem per dir-vos que aquest dimecres 20 de juny al teatre l'Amistat de Mollerussa hi ha la marató de donants de sang de 10 a 22 h.
Recordar-vos que cada dia calen 1000 donacions per garantir que tothom tinguin sang quan en necessita. Recordar també que tothom pot donar sang a partir dels 18 anys i peses 50 kg o més.
Animeu-vos a tenir, la super experiència de donar sang! Nosaltres hi serem!
Ens veiem dimecres col·laborant en la marató del banc de sang davant el teatre de l'amistat.

Esteu tots convidats!.

Comentaris

Entrades populars