REUNIÓ DEL CONSELL DE PARTICIPACIÓ ADOLESCENT

El dia 6 de febrer vam fer una altra trobada amb el grup del CPA. 
Després d'aprovar l'acte anterior l'Òscar ens va explicar com va anar la participació de l'Arnau Ortiz al Congrés dels diputats, ja que ell avui no ha pogut ser present aquesta reunió. Sabem que l'Arnau va ser molt aplaudit durant la seva intervenció i també sabem que ha tingut molta repercussió a les xarxes socials i premsa sobre el medi ambient. Tots tenim ganes de què l'Arnau ens expliqui de primera mà la seva experiència al congrés.



Noms de carrers, places, comerços, etc.
Gran part de la reunió la vam dedicar a tancar la primera fase de l'encàrrec de les plaques de Mollerussa que està pendent d'obtenir el vistiplau d'alcaldia. De totes maneres nosaltres no podem estar parats i ja engeguem amb la segona fase d'aquest projecte. 
Per aquest motiu avui s'ha incorporat amb nosaltres la Laia que serà l'assessora tècnica que donarà suport i que ens acompanyarà junt amb la resta de l'equip amb l'elaboració i la planificació de la segona fase. 





Aquesta fase correspon la intervenció amb les escoles de primària i secundària per tal de fer les descobertes dels nous espais de la ciutat. 

Per ubicar-nos hem fet una dinàmica per conèixer les places i els carrers que formaran part de l'espai públic que hem de treballar. A partir de la visualització d'un power point comencem a conèixer en què consisteix el programa de convivència i ús responsable de l'espai públic i un cop realitzades les dinàmiques construïm, un mural que ens presenta la síntesi de tot el que hem treballat. 



Per ubicar-nos hem extret el plànol i diferents fotografies dels espais.



Avui hem començat per ubicar-nos i conèixer els nous espais més endavant haurem de valorar quins són els nous espais de relacions socials, jocs dels infants i adolescents i actuar per prevenir conflictes i poder crear un bon espai de convivència per a tots.


Entre tots/es hem posat ordre sobre el plànol per poder-nos situar.


Seguidament el Josep Blasi, el nostre president, ens explica la darrera reunió de la comissió de festes. Un dels punts que recorda el Josep és que el CPA es va comprometre a tenir una penya durant les festes de Sant Isidori. Tot el grup hi està d'acord i agafa el compromís de fer de promotors entre els joves dels diferents instituts per motivar que sorgeixin diferents penyes i potenciar la nostra. 
També dediquem uns minuts a recordar que haurem d'organitzar l'Xtreme Action Mollerussa i de parlar d'una proposta per a participar en una formació de Directors de Lleure pel febrer.

Per acabar realitzem el canvi de funcions de la vicepresidència i secretaria. Després de votar vam escollir a la Blau Osorio com a vicepresidenta i el Zacarias Benataya com a secretari.


Tot l'equip motor del CPA va escollir el canvi de funcions de vicepresidència i secretari.

Per últim us deixem amb la foto de grup on tots els membres ensenyen cofois la polsera que els acredita com a membres del consell de participació de Ciutats Amigues de la infància.


Gran part de l'equip motor de nois i noies que formen el CPA.


Comentaris

Entrades populars