dimecres, 22 de febrer del 2017

CONTINUEM CRIDANT....... 

Aquesta setmana hem finalitzat amb la dinàmica "Crida", a través de la qual hem après a alçar la nostra veu però no de qualsevol manera..... 


Reflexionant en relació a la cançó Crida

Primer, vam tornar a analitzar la cançó i vam reflexionar sobre aquesta. Vam concloure que nosaltres, els joves i infants, tenim molt a dir i que ho hem de dir tots i totes junts, doncs així tindrem molta més força. 


A punt per fer els grups.... 
A continuació, ens vam haver de posar amb 5 grups diferents per acabar amb la dinàmica. Per fer els grups, ens vam empegar a la front una imatge i sense parlar havíem d'explicar als nostres companys i companyes quina imatge tenien i així anar buscant a les persones amb les que formaríem el grup. 


Qui soc ? Ajudant-nos uns als altres a saber qui som i amb qui havíem de formar el nostre grup.... 



Quina paraula serà ? 
Un cop tots i totes teniem el nostre grup, ens van repartir uns sobres amb lletres. Continuant sense parlar, entre totes les persones del grup, vam haver d'endevinar quina paraula formaven aquelles lletres. No va ser una feina gens fàcil... doncs ens sortien paraules que no eren les correctes ! Tot i que havíem d'estar amb silenci no vam poder evitar riure i divertir-nos amb aquesta dinàmica! 


Ara sí ! Ja tenim totes les paraules a punt per cridar ! 

Un cop vam tenir totes les paraules creades les vam ordenar de tal manera que les inicials van crear la paraula... CRIDA ! 




I hem de cridar amb Creativitat, Respecte, Implicació, Diàleg i Amistat. Per que aquesta manera de cridar es la manera a través de la qual podrem fer sentir la nostra veu, la manera a través de la qual podrem aconseguir que ens escoltin i ens tinguin amb compte. 


I per acabar la Mariam ens va fer la proposta de jugar al mocador i així ho vam fer ! A més, ho vam poder fer al pati aprofitant que encara hi havia llum. 


Primer equip per jugar al mocador 

Segon equip per jugar al mocador. 

ARA ES DEMA..... 

El dimarts vam continuar amb l'encàrrec que el Khalil ens va traslladar des del CNIAC.  Dividits amb dos grups vam valorar i reflexionar sobre la figura del professor i vam respondre a preguntes que ens venien donades i preparades des del CNIAC


 Com han de ser el professors? Com no han de ser els professors ? Quina formació han de tenir ? Aquestes són algunes de les reflexions que amb grups vam portar a terme.  Això no vol      
dir que aquestes preguntes fossin les úniques que vam respondre, doncs ens van donar peu a treballar i reflexionar al voltant d'altres moltes qüestions relacionades amb el sistema educatiu. 




Per finalitzar, vam posar amb comú les idees dels dos grups i vam crear el document final que el Khalil haurà de portar a la propera reunió del CNIAC



Hem de dir que es un treball que ens ha agradat molt. Ens ha donat la possibilitat de parlar i expressar la nostra opinió en relació a un tema en el qual estem immersos i que ens interessa i preocupa molt, doncs creiem que encara hi ha moltes coses a millorar i que som nosaltres els que hem de promoure aquest canvi. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada