dimecres, 8 de febrer del 2017

A L'EJI CONTINUEM TREBALLANT.... I DIVERTINT-NOS ! 

Una setmana més, a l'EJI hem estat treballant diverses dinàmiques i hem realitzat tallers on la participació de tots i totes és molt important! 

Reflexió sobre la dinàmica de les cadires cooperatives 

El dilluns vam començar la sessió reflexionant i parlant, a través d'una foto, de la dinàmica de les cadires cooperatives. Aquesta dinàmica ens va ensenyar que no sempre lo que sembla impossible ho és. A través de la cooperació, el treball en equip, la ajuda mútua i el diàleg, es possible aconseguir aquells objectius que ens proposem. I així va quedar demostrat quan tots i totes vam acabar pujats a una sola cadira ! 



La nostra motxilla 

La foto a partir del a qual vam reflexionar la vam empegar a la motxilla que vam construir fa unes setmanes entre totes les persones de l'EJI. Les nostres vivències van omplint cada dia més la nostra motxilla. A finals de curs, podrem repassar i recordar cada moment que hem viscut junts, cada riure i cada aprenentatge.


A continuació, vam finalitzar la dinàmica de "ens fan falta mans" que vam començar a principis de curs. Aquesta dinàmica ens recorda que amb la col·laboració i la participació de tots i totes a les diferents activitats que fem des de l'EJI, tot és més senzill. En aquesta dinàmica, la silueta de totes les nostres mans estan empegades en una cartolina i cada vegada que haguem de realitzar una activitat, la recordarem.

Finalitzant la dinàmica "ens fan falta mans"




Per finalitzar i per tal de saber quina serà la taquilla que cada un de nosaltres farem servir, vam fer un joc a través del qual, vam trobar la persona amb la que compartirem taquilla. Ens vam assentar amb rotllana i ens van repartir unes imatges. Ens van explicar que a partir de preguntes a les que només ens podien respondre si o no, havíem de trobar la parella de la nostra imatge. A alguns de nosaltres ens va costar una mica més i a d'altres no tant, però al final tots i totes teniem la nostra parella i vam saber amb qui havíem de compartir la taquilla. 


Vam empegar les fotos de cada un de nosaltres a les taquilles i així a partir d'ara, al arribar, sabrem on deixar les nostres coses.



La Georgi i l'Alexander compartint un moment de taller

El dimarts, amb el grup de "Vivint", vam realitzar l'últim taller de graffiti. Si us en recordeu, la setmana passada vam fer el disseny del graffiti amb les idees de tots i totes i ahir vam acabar de decidir els colors que volem. Va ser un treball que vam realitzar tant de manera individual com amb grup, compartint les nostres propostes i escoltant les propostes dels companys i companyes. 



El resultat de la feina feta durant 6 sessions es podrà veure reflectit molt aviat .... Estem orgullosos i orgulloses de la feina feta, doncs de les idees i propostes de tots i totes nosaltres ha sortit un projecte molt xulo i que de ben segur recordarem durant molt de temps. 




Jesús i Miquel recordant les activitats dutes a terme al Simposi. 
El Miquel i el Jesús es van incorporar més tard al taller. Recordeu que al mes de desembre joves del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa van participar al Simposi Internacional sobre Infants i Participació Política celebrat a Barcelona ? Doncs be... Ahir també vam haver de treballar en relació al Simposi, doncs ens van demanar que féssim un escrit en el qual recordéssim i valoréssim les activitats realitzades. Tot i que fa ja un parell de mesos que vam participar al Simposi, vam fer memòria i vam acabar recordant les diferents activitats que vam fer tant dins de les conferències com fora, amb els monitors i monitores que dinamitzaven els descansos.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada