ORGANITZEM L'AIXOPLUC I ENS VENEN A PRESENTAR EL CONSELL SOCIAL DE MOLLERUSSA! 



La Yasmin canviant la normativa 
El dilluns a l'EJI Vivint vam treballar varies coses. Per un costat, vam acabar de consensuar la normativa tenint amb compte que hi havien persones que no estaven completament d'acord amb com estava redactada la normativa. Va ser per aquesta raó que vam reflexionar entre tots i totes i vam acabar canviant alguna de les normes establertes. 


Un cop realitzada aquesta estona de reflexió, ens vam organitzar i ens vam repartir les tasques per l'Aixopluc   que tindrà lloc el proper dissabte dia 28 d'octubre al teatre de l'Amistat. Recordem que l'Aixopluc és un espai musical per a joves d'entre 12 i 15 anys, on l'objectiu principal és que els nois i les noies passem una molt bona estona. L'organització d'aquesta activitat la portem des de l'Espai Jove i ens encarreguem de tot. Ens vam repartir les tasques relaciones amb el registre d'entrada, el guarda roba, el control de sala i el servei de bar. A més, ens haurem d'encarregar de decorar l'espai i de crear un autèntic ambient de halloween. Us esperem a tots i totes! 

Cartell d'Aixopluc de Halloween

A les 18.30 vam rebre la visita del Jordi i l'Anna, dos membres del Consell Social de Mollerussa. Ens van explicar que és el Consell Social i ens vam adonar que es un órgan molt semblant al Consell de Participació Adolescent tot i que amb les seves diferències. El Consell Social esta format per diverses entitats i persones que treballen per la millora de la ciutat de Mollerussa. Al llarg del temps s'han anat fent diferents activitats i dilluns ens van venir a explicar una activitat concreta per la qual ens demanen col·laboració. El diumenge 29 d'octubre el Consell Social organitza un acte per la diversitat, dirigit a tota la població de Mollerussa i que es realitzarà al Parc Municipal de 11.00 a 14.00. Hi haurà diverses activitats dirigides a tota la família, també als més petits. Dins d'aquestes activitats és on se'ns demana col·laboració al Consell de Participació Adolescent. Tal i com vam fer al Posa't la Gorra, hi haurà una carpa amb el memory dels drets per tal de poder treballar els drets dels infants amb els més petits. 


Jordi i Anna explicant-nos l'acte que esta organitzant el Consell Social de Mollerussa. 

Moment de relaxació..... 
Finalment, i per acabar la sessió, la Berta, que es una educadora que tenim realitzant pràctiques, ens va fer una sessió de relaxació. Tot i que al principi ens va costar, desprès ens vam poder relaxar i acabar la sessió. Gràcies Berta! 

Comentaris

Entrades populars