dijous, 19 d’octubre del 2017

DIVERSIÓ I TREBALL PER IGUAL A L'EJI HISTÒRIA!! 

Grup EJI Descobrint l'Història de Mollerussa 

Ahir vam tenir la segona sessió amb el grup EJI Història. Per tal de conèixer millor als nostres companys i companyes, vam realitzar una dinàmica al pati a través de la qual vam conèixer característiques de la resta del grup.



Dinàmica de coneixement
A cada un de nosaltres ens van repartir una fulla amb 16 ítems diferents, com per exemple: m'agrada escoltar; tinc animals a casa, tenim la ma de la mateixa mida, ens agrada passar temps amb família... Així, durant una estona i preguntant a les companyes i els companys, havíem de trobar a persones que complien amb aquestes características. Vam poder comprovar que podem arribar a compartir moltes coses amb persones que ni tan sols conexíem. Així mateix ens va donar la possibilitat de compartir i parlar amb tots i totes les nostres companyes i començar així noves relacions. 

Un cop realitzada la dinàmica, vam fer una sessió de fotos entre tots i totes, on vam fer de "modelos" i també de fotògrafs. Les fotos que vam fer ens serviran per fer una altra dinàmica així com per tenir les taquilles de l'Espai Jove personalitzades i saber a on guardar les nostres coses a l'arribar. 

L'Angel fent de fotògraf

Per finalitzar, ens vam repartir els cartells i flyers de l'Aixopluc per tal de que els penjem i els repartim a l'institut. També ens vam dividir les tasques que haurem de fer el dissabte dia 28 en el nostre primer Aixopluc, a on us esperem a tots i totes! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada