dimecres, 25 d’octubre del 2017

JUGUEM I ENS DIVERTIM TOTS I TOTES JUNTES!! 


Amb les cares pintades... 

Ahir, al grup d'història de Mollerussa, ens vam divertir des d'un bon començament. Els dinamitzadors, quan encara no havíem entrat a l'espai, ens vam pintar la cara amb diferents colors. Tot i que nosaltres preguntàvem per que ens pintaven no hi va haver manera de que ens ho expliquessin.... Amb les cares pintades, vam entrar al nostre espai i a les cadires vam haver de buscar aquelles que tenien un gomet del mateix color que el dibuix de la nostra cara i assentar-nos en una d'elles. 

Abans de començar amb la dinàmica, però, ens van fer la proposta de mirar una peli de por per Halloween, i ens va encantar la idea. Vam estar fent propostes de pel·licules i finalment, per votació, va sortir escollida la peli Mama, que és per nois i noies de 12 anys en amunt. 


El grup mirant el trailler d'una de les pelis proposades 


L'Angel i el grup jugant al qui és qui  
Quan vam tenir la peli escollida, vam continuar amb la dinàmica amb la que havíem començat. Els educadors vam posar un munt de globus de colors a terra. Ens van explicar que dins de cada globus hi havia una foto, que les fotos eren de nosaltres i que l'objectiu era col·locar les fotos a les taquilles per tal de saber on deixar les nostres coses quan arribem a l'EJI. Però, com havíem de col·locar les fotos? Doncs a través del "qui és qui". Així, vam anar sortint cada un de nosaltres i vam haver de petar un dels globus el color del qual coincidia amb el color de la nostra cara, i treure la foto. Els nostres companys i companyes, fent-nos preguntes que només podiem respondre amb un si o un no, havíen d'encertar qui era qui sortia a la foto. I qui encertava, era l'encarregat o encarregada de emepegar la foto a la taquilla.

Va ser un moment molt divertit, en el que algú de nosaltres va perdre la por al soroll i a petar els globus. A més, ens va servir per recordar els noms de tots i totes les companyes.  I per acabar... ja tenim les taquilles de l'espai personalitzades!!!! 


Les taquilles personalitzades 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada