dimarts, 10 d’octubre del 2017

DIA MOLT INTENS A L'EJI!

Avui dilluns ha sigut un dia de molta feina a l'EJI... Tot i que també hem tingut temps de divertir-nos!  

Per començar, els nostres companys Martina i Khalil ens van explicar la reunió del CNIAC a la que van assistir dissabte . El primer que ens van explicar és que el dia 21 d'octubre fan la festa dels Supers a Barcelona. La Martina i el Khalil, com a representants del CNIAC, col·laboraran en l'estand que hi haurà per donar a coneixer els drets dels infants. Però a més a més, 6 persones més els hi acompanyarem, 3 del grup de Vivint i 3 del grup d`Història. I com que vam ser més els que hi voliem anar, vam decidir fer un sorteig. 


Moment de reflexió grupal 
Hi havien tres paperetes amb la paraula "si" i la resta de paperetes en blanc. Un dels nostres companys els va tirar a l'aire i al caure cada un de nosaltres havia d'agafar un. Però la cosa no va sortir com havia de sortir ja que no es van complir les instruccions com calia, i va haver-hi alguna persona que no va agafar paper. Aquest fet va fer que haguéssim de reflexionar en les conseqüències que te el no seguir les instruccions així com en la millor manera de solucionar-ho. Finalment, i desprès de fer diferents propostes i sometre-les a votació, es va decidir fer un segon sorteig entre totes les persones, exceptuant el Jesús i l'Alexander ja que aquests havien agafat dos de les paperetes que deien que si. Tot aquest procés ens va ajudar a donar-nos compte  de cóm les actuacions d'una sola persona poden afectar a tot el grup. 

Un cop finalitzat el sorteig, la Martina i el Khalil ens van continuar donant informació sobre els temes que es van tractar a la reunió. Ens van explicar que des del CNIAC es colaborarà amb Save the Children, així com que pel 20-N es realitzarà un manifest conjunt entre tots els Consells. A mesura que vagin tenint informació ens ho faràn saber. 


Els joves preparant la normativa 
Un cop rebudes totes les informacions, ens vam dividir amb dos grups. Un d'ells va finalitzar la normativa amb la que es va estar treballant la setmana passada, en la qual tots i totes vam haver de signar i comprometre'ns a complir-la.  L'altre grup, va continuar treballant amb el programa de Cibercorresponsales. 

I per finalitzar el dia, vam treballar la cooperació i el treball en equip tot divertint-nos. Vam sortir al pati i vam jugar a l'Aranya Peluda, joc que ens diverteix i ens agrada molt. Fins la setmana vinent!! 


Moment d'esbarjo i treball cooperatiu 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada