DIES DE MOLTA ACTIVITAT I EMOCIONS....

L'EJI i el Consell de Participació Adolescent de Mollerussa portem uns dies molt intensos i amb molta feina... 

Divendres passat, dia 29 de setembre, l'Associació de Donants de Sang del Pla d'Urgell ens va preparar un berenar- sopar en agraïment al suport que els hi hem donat en els diferents actes que s'han fet a Mollerussa per a la sensibilització envers la donació de sang.  Tres representants de l'associació van ser-hi presents i vam passar una estona molt agradable ! 


El grup de joves que ha donat suport al llarg del curs a l'Associació de Donants de Sang al Pla d'Urgell. 

El dilluns vam tornar a l'EJI. Vam començar la sessió amb un joc al pati, per tal d'activar-nos i agafar energia per al treball que ens esperava....  Tot i que ens va costar arrancar, desprès ja ens vam anar activant!


Un cop finalitzat el joc, vam tornar a entrar i ens vam dividir en dos grups ja que havíem de treballar dos temes diferents: un dels grups va treballar la normativa de l'Espai Jove Intercultural. Aquesta normativa ha sortit del treball realitzat entre tots i totes nosaltres. A través de la mimica vam decidir quin és l'espai que volem, cada un de nosaltres i utilitzan el llenguatge corporal, vam anar expressant allò que creiem que ha de ser l'espai jove. Tots i totes tenim clar que és un espai compartit i que hi ha d'haver un respecte envers els companys i companyes, envers l'espai físic i envers els dinamitzadors. 

L'altre grup va treballar entorn el programa de Cibercorresponsales. Com ja us vam explicar la setmana passada, estem impulsant la nostra participació en aquest programa i ara mateix a l'EJI som tres els joves que estem participant. Per tal de poder començar a publicar noticies hem de treballar primer una sèrie de materials que ens ajudaran a entendre millor el periodisme i ens donaran eines per realitzar un bon article. 


Moment de relaxació 
Per finalitzar, els últims 5 minuts de la sessió els vam dedicar a la relaxació. Amb les llums tancades i amb incens, es va crear un clima de relax per tal de que durant uns minuts cada un de nosaltres es concentres només amb si mateix i tingués un moment de tranquilitat. 


Comentaris

Entrades populars