REALITZACIÓ DEL TALLER DE CAPGROSSOS I TANCAMENT DEL CURTMETRATGE

Aquest dilluns a l'espai jove intercultural tenim una activitat que ens fa molta il.lusió d'elaborar.Avui farem un taller de capgrossos. Tenim la sort de poder fer aquest taller acompanyats i guiats per l'Ignasi Gaya que de forma altruista ens transmetrà tot el què ell sap i ens ajudarà i ens guiarà en el procés.
L'Ignasi és tot un artista amb l'elaboració de capgrossos .Ha fet un capgròs amb forma de gota de sang que farem servir quan  participem en la marató de donació de sang que organitza l'associació de Donants de Sang del Pla d'Urgell, on ja fa alguns anys que hi col.laborem.
Amb l'ajuda de l'Ignasi  tots els joves de l'EJI estem decidits a fer 4 capgrossos que farem servir els dies de la marató. 
Com ja sabeu nosaltres col.laborem amb moltes de les activitats que es realitzen a la nostra ciutat i com cada any sortirem al carrer el dia de la marató de sang per fer-ne difusió i demanar col.laboració dels ciutadans de Mollerussa.
Comencem per escoltar les indicacions de l'Ignasi i dividim les tasques. Amb l'ajuda de la Lluïsa (presidenta de l'Associació del donants de sang del Pla d'Urgell) i tots els joves comencem a treballar: tallant papers de diaris, fent els cons de cartró, el coll del què serà la gota i la base que aguantarà el capgròs.

Treballant per fer la base del capgròs
Un cop creades les bases comencem a cobrir la base amb el paper de diari moll amb la cola.Aquí tots hem de ser precisos i fer la feina poc a poc tenint present que no quedin arrugues.

Eleboració de la  forma de la gota amb paper de diari i cola

Treballant seguint les indicacions

Un grup dels joves d'EJI vam acabar el curtmetratge per tenir ja tancades totes les activitats que portarem a Oviedo. Hem treballat molt per fer un bon curt i ara ja només ens queda esperar el dia de la trobada per fer l'estrena.

I com cada dilluns vam fer la gravació a la ràdio. Recordeu que la  ràdio municipal és  Ràdio Ponent 106.8FM i el nostre programa és l'EJI FlashNight.

Gravant a la radio






Comentaris

Entrades populars