TROBADA AMB L’ARREU. SEGUIM FENT EL BALL DE BASTONS

Avui de nou tenim assaig a l'Arreu per acabar de consolidar les danses. Ens hem trobat tots a l'Espai Jove Intercultural amb moltes ganes d'aplicar anècdotes del cap de setmana.

A l'EJI parlant preparats per anar a l'Arreu 
A  l'Espai Jove Intercultural hem intercanviat comentaris sobre el partit de futbol del cap de setmana, sobres coses que ens emocionen, hem donat la benvinguda alguns dels companys que feien dies que no vèiem, hem parlat de l'institut, hem parlat de coses que ens preocupen molt, dels amics i de les amigues i de les ganes que tenim de què vinguin les vacances de setmana santa.
Un cop tots han arribat i després de comentar la sortida del dissabte hem marxat cap a l'Arreu.
Pel camí hem seguit xerrant i comentant mentre anàvem cap a l'Arreu. A l'Arreu ja ens esperava el Manel amb ganes d'ensenyar-nos una 3a dansa. 

Preparant-nos pel ball
Hem començat proposant de fer la dansa de Mollerussa i l'Esquerrana per deixar-les perfecte. Us recordeu del ball?
Avui a la colla que érem hi havia força gent que no va venir la setmana passada així que anaven una mica perduts en alguns punts.

Escoltant les indicacions

Hem començat amb la dansa de Mollerussa i de seguida hem vist que la cosa no anava gaire bé. El Manel ens ha recordat tots els passos, hi hem tornat a fer el ball.

A punt per començar les danses
 La confusió ha durat una estona llarga. Ostres nois/es què ens està passant? De nou el Manel ens ha explicat com havíem d'anar, sobretot en els canvis de parella: Recordeu, sempre ens movem per la nostra dreta, d'acord? Doncs tornem-hi. Voldria dir que les coses han començat a sortir més bé, però no ha estat així. A veure parem un moment. Algú necessita descansar?

Inici del ball de l'Esquerrana
Dins aquesta pausa, hem aprofitat per reflexionar i dir en veu alta el què veiem que no estava sortint bé des de la perspectiva personal. Cadascú ha comentat les seves sensacions, les seves dificultats i els seus dubtes.
D'acord, ho tornem a intentar? Aquesta vegada ja és l'última perquè ja hem exhaurit tot el temps a veure..... Atenció, atents a la música, pals a les espatlles, peus junts, mireu els companys/es i recordeu que ens hem de moure per la dreta!
Al final ho hem aconseguit, no ha sigut brillant, però hem aconseguit fer-ho força bé.
Hem marxat cap a casa convençuts que el pròxim dia ho farem millor.
Aprofitem per donar les gràcies al Manel per la paciència que ha tingut avui amb el grup. Gràcies Manel per la dedicació, els consells, les indicacions i sobretot per la paciència. Ens veiem el dilluns.

Comentaris

Entrades populars