REUNIÓ DEL CONSELL DE PARTICIPACIÓ ADOLESCENT

Avui 10 d'abril ens hem trobat amb el Consell de Participació Adolescent per preparar la propera Audiència amb l'alcalde. Ja sabeu, els que ens coneixeu, que les nostres reunions són plenes de projectes, programes, votacions i encàrrecs plens d'activitats a realitzar.

Representants escoltant com es farà l'audiència
Avui dins la preparació de la propera audiència ens hem trobat amb tots els centres educatius que han format part d'una activitat realitzada a partir de la Comissió d'Entorn i Cultura del pla Educatiu d'Entorn sobre un treball al voltant del seguiment del patrimoni natural i l'entorn sostenible. Si, si el què sentiu, a la nostra sala de l'EJI estava plena de col·laboradors! Hem acollit els representants de les escoles: Ignasi Peraira, el Siloé, el Pompeu Fabra, centre de formació d'Adults (CFA), el Carme, INS IV ....

L'Eloi del centre el Siloé
A les 17:30h han vingut tots els representants de cada centre acompanyats de, 1 o 2 alumnes. L'Òscar els hi ha explicat què és un Consell de Participació Adolescent, en què consisteix, quines són les activitats, que realitzem i en què consisteix la trobada amb l'alcalde. Tots els que estaven presents a la sala han pogut veure quina serà la dinàmica que es portarà el dia de l'audiència. Ens posem a la feina?

L'Abel, la Lídia, la Queralt i el Joan de l'escola Ignasi Peraire
Els representants de les escoles han pogut llegir les seves aportacions i hem aprofitat per ajustar al màxim el temps que es dedicarà a cada centre. Sabem que no és fàcil ajustar-se al temps , i per aquest motiu ho tenim molt organitzat perquè l'audiència amb l'alcalde és una de les sessions més importants.

El Gabriel  representant del Carme

Hem de dir que el recull de les propostes ha estat molt ajustada al temps que es va acordar. Felicitats a totes les escoles per la feina que heu fet. 




Felicitats també pels representants que amb formats diferents heu fet unes presentacions clares, concises, i molt ben treballades.

Glòria i Mª Carme del CFA

Això és un molt bon treball!
Després de la intervenció dels centres i de donar les últimes instruccions per la trobada del 24 d'abril amb l'alcalde ens hem trobat amb la resta dels membres del CPA.


Tot el grup del CPA llegint l'acta
Sense perdre res de temps hem seguit treballant en l'audiència . Nois/es, punts importants de l'ordre del dia:
-Hem de fer l'anàlisis i respostes treballades i presentades a la darrera audiència . Recorda Josep que tu com a president ets el que portes tota l'audiència! 
-Tots estem situats al primer punt? Doncs comencem.
Hem de fer les propostes noves i repartir les intervencions. Repassem les intervencions i què és el què li volem dir a l'alcalde . -Dani tu ets el primer. 
En el punt 4 hem d'exposar-li com estem executant l'encàrrec de substitució de la senyalització i el programa de convivència i ús responsable de l'espai públic.
- Vinga nois/es a la feina!

Durant la reunió
-Faissel, te'ns ven clares totes les teves propostes?
Tothom estava molt conscient de què és el què havíem de parlar tant de les propostes anteriors com de les propostes noves.
Tots els components del CPA sabem el què és ser efectiu amb la feina i la veritat és que tothom dona el millor que té.
El següent punt a treballar és la presentació de la proposta de nova senyalització fomentant la mobilitat i el joc amb respecte que estem treballant dins el programa de convivència i ús responsable en l'espai públic.

Per aquest motiu avui hem convidat a la Cristina Clotet una de les arquitectes del projecte de reforma del centre urbà de Mollerussa.
-Hola Cristina! Benvinguda!
Com que a la Cristina ja la coneixem hem passat directament a explicar-li tot el que estem fent en el programa de convivència i ús responsable de l'espai públic . La Laia li ha fet un resum ràpid de com estem tirant endavant totes les propostes per donar a conèixer el programa. Li ha explicat com vam fer la participació i realització dels dibuixos .
La Laia xplicant el procés del programa.

-Vam recollir més de 50 dibuixos de tots els centres, Cristina! Tots tenien unes indicacions que entre tots havíem pactat i a partir d'aquí vam fer les votacions per escollir quin seria el que passaria a ser el senyal.
En aquest punt hi hem dedicat una bona estona perquè aquest ha sigut un procés molt treballat on ens hi hem implicat molt. La Cristina va poder assistir a la primícia de veure com quedarà la placa. Què us sembla?
Els colors us semblen bé?
Propostes de canvis en el color de fons?
Fem les votacions i en principi ja ens agrada així.De totes maneres sabem que la última paraula la tindrà l'alclade.

Fent les votacions
A part a la Cristina li hem d'ensenya els díptics, que presentarem als centres, els morals i plafons que farem servir i li hem ensenyat la introducció del vídeo presentació.
A la Cristina li ha agradat molt com estem fent les coses i s’ha quedat bocabadada de la feinada que hem fet. Ja per acabar ens hem compromès a convidar-la a la presentació dels vídeos quan ho tinguem editat.

Tot el grup del CPA durant la reunió

Hem acabat la reunió recordant que ens tornarem a trobar el dia 24 d’abril per fer l’audiència i felicitant a tothom pel compromís i la implicació en tots els programes i activitats que estem portant a terme. Bona pasqua a tothom i bons dies de vacances. Us les heu ben guanyat.

Comentaris

Entrades populars