dijous, 28 de març del 2019


GRAVACIÓ DEL VÍDEO "CONVIVÈNCIA I ÚS RESPONSABLE DE L'ESPAI PÚBLIC


Avui hem sortit tot el grup "d'història de Mollerussa "a realitzar la gravació del vídeo del programa de convivència i ús responsable de l'espai públic.
Després de donar la benvinguda al Derek ens hem preparat per sortir al carrer. El Dereck és un company que s'incorpora amb nosaltres a l'Espai Jove així que per situar-lo amb tot el que estem fent li hem fet una explicació sobre tot el projecte de convivència i ús responsable en l'espai públic. Vinga nois/es avui hem de seguir amb la realització del vídeo sobre els consells del Consell de Participació Adolescent. Així que tots cap a la plaça!

Anant cap a les places
Sortim engrescats i contents amb patinets, monopatins, patins i bicicletes. Mirem de mantenir l'ordre i tot ser una bona colla, estem atents de deixar espai a les voreres quan ens trobem amb altres ciutadans que estan pel carrer. Molt bé nois/es tots hem de començar donant exemple!
Un cop a la plaça ens organitzem per mirar que tothom tingui el seu moment d'intervenció. Com que som molts ens organitzem per escenes i esquetxos.


Els de les bicicletes amb els de les bicicletes, els de la pilota, gravaran més tard, en un altre plaça, els del monopatí avui faran la gravació pels carrers..., etc.
Tothom es va anar situant i un cop estan les coses aclarides ens ubiquem a la zona de gravació. 

Tot el grup de gravació preparats per fer el vídeo

Començarem per la plaça de l'Ajuntament. Vinga nois que hem d'aprofitar la llum del dia!
Recordeu: és important mirar a la càmera, recordeu de vocalitzar bé i per últim i importantíssim gaudiu del moment com a actors....
Preparats? Tothom a punt? Un, dos, tres....i ACCIÓ!!!

Escoltant les últimes instruccions
Comencem a gravar les escenes. Tenim temps de realitzar tot allò que ens hem programat. Amb els patinets vam visualitzar la importància d'estar atents a les cantonades, d'observar quin és el millor lloc per jugar a pilota, també vam fer gravacions per recordar que cal ser nets i respectuosos amb les nostres places i amb el mobiliari urbà. Seguim nois: Càmera I Acció!! 

Núria gravant el vídeo
Vam recordar en els vídeos la importància de respectar el descans de tots els veïns i en el moment de treballar el ser net i fer ús de les papereres vam donar exemple de com s'ha de deixar una plaça després de fer-ne ús. Un moment... Que us expliquem què vol dir això i com ho vam fer. 

En aquesta escena vam estar seguts en un banc menjant pipes. Vam fer l'escena amb un grup nombrós menjant pipes i tirant les pellofes en una paperina.

Fent l'escena de les pipes  
L'escena va sortir perfecte però al marxar ens vam adonar que a terra hi havia alguna pellofa. Ep! Hem de deixar la plaça igual o millor que ens l'hem trobat! En un moment vam tenir el terra net i polit. 
Molt bé a Mollerussa menjo i netejo!! 


Genial nois/es molt bona feina, tornem cap a l'Eji amb prudència i moderació. Juga i mou-te amb responsabilitat!!
Fins a la setmana vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada