dilluns, 21 de maig del 2018


 PREPARANT XTREMEACTION I l'AIXOPLUC PER LA FESTA MAJOR


Avui hem d'organitzar, força coses. Estem a la recta final per poder acabar d'organitzar tot el que haurem de fer servir el divendres per l'Xtreme Action Mollerussa i l'Aixopluc. Aquestes són dues activitats que ens agraden molt dur a terme per la festa major de la ciutat. Volem que tot surti molt bé i és per aquest motiu que mirem de què no ens falti de res.
Avui som una bona colla del grup "Història de Mollerussa" a l'EJI.


Tot el grup Història de Mollerussa

El dia s'acosta i estem pendents de moltes coses: és important que fem una bona difusió perquè tothom estigui ben informat dels horaris, les inscripcions, el lloc on es realitzen les activitats... Etc. Ho hem de deixar tot molt ben lligat. És per això que avui dediquem molta estona a organitzar les tasques que haurem de fer entre tots. Tots volem participar i per votacions ens anem dividint les tasques a realitzar i els llocs que ocuparem durant l'Xtreme Action Mollerussa i l'Aixopluc. Som una bona colla així que hi ha feina per a tothom. Ara només necessitem que tot quedi ben clar i que ens posem d'acord entre tots.


Organitzant-nos pert tasques

Un grup de nosaltres s'encarregarà d'acabar les caixes que farem servir per posar els premis de l'Xtreme Action. Ja en tenim tres de pintades pel primer ,segon i tercer premi . Aquest any també volem afegir un primer premi junior així que la caixa d'avui anirà adreçada aquesta classificació.


                                                 Preparant les caixes pels premis


De les proves de l'Xtreme Action ens fa falta acabar de controlar tot el material que necessitem. Ja sabeu que són moltes proves i per cada prova el material és molt específic, així que les repassem totes i mirem de tenir-ho tot a punt. Un altre grup de nois/es seran els encarregats de preparar el material i mirar que estigui en bones condicions.




Comprovant el material per l'Xtreme Action

Un altre grup acabarà de repartir els cartells de l'Aixopluc. Un grup reduït surt al carrer i s'encarrega de penjar els rètols en llocs ben visibles.




Penjant els cartells de l'Aixopluc

Quan acabem de comentar els horaris, quedem per divendres al matí per preparar totes les proves. Això va molt de pressa i en un tancar i obrir d'ulls ja començarà la festa major. Ja us anirem explicant com va tot. Bona Festa Major a tothom!























































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada