ACTIVITATS DE TEATRE I RÀDIO PONENT

Avui amb el grup de "vivint Mollerussa" ens hem dedicat a les arts escèniques. Sí, com ho sentiu. Ens hem preparat per fer escenes de teatre.
Per anar trencant el gel el Gerard ens ha dinamitzat una sèrie de guions improvisats perquè interpretéssim espontàniament tot allò que ens anava dient.



Realitzant escenes de teatre

Hem rigut molt i al mateix temps anàvem creant i interpretant diferents escenaris.
Aviat serà fi de curs i ja estem pensant com realitzarem la cloenda d'aquest any. Tenim pensat explicar en forma d'escena teatral tot allò que hem estat realitzant aquest any. Bé, tot representat en 5 o 6 blocs que puguin transmetre totes les activitats que hem fet. És per aquest motiu que avui ja hem començat a pensar i decidir quines són les activitats que voldrem escenificar.
Bé nois/es, tot això està per determinar però ja us anirem informant de cap on va tot. Els últims dies s'acosten i anirem fent feina per organitzar una bona cloenda de curs.

Membres de l'espai jove intercultural amb representants del grup del casal


Un altre grup de companys ha anat a la ràdio. Avui sigut especial. Ens hem trobat amb la gent gran del casal per donar-los les gràcies per la seva implicació amb l'Espai jove intercultural i per parlar sobre l'Escala en Hi-Fi.
L'escala en Hi-Fi és una acció conjunta amb diferents entitats; el casal Municipal de la gent gran i la Fundació de Catalunya de la Padrera.Amb nosaltres es trobava la Carme la dinamitzadora del Casal Municipal de la gent gran, acompanyada de l'Aurèlia.Junt amb els representants del casal Municipal de la gent gran també es trobava  la Judith, la tècnica de la fundació Catalunya de la Padrera acompanyada del Joan. Entre tots ens van relatar de primera mà tot el què representa aquesta experiència.L'espectacle consta d'una dotzena de números diferents. La posada en escena de l'espectacle que té el nom: Gent gran; grans protagonistes la realitzen al voltant d'un centenar de persones usuàries del Casal i de la fundació.Cal subretllar la importància d'aquestes accións  i aplaudir el treball i l'esforç del col.lectiu gran en fer aportacions com aquestes per la ciutat de Mollerussa.

Comentaris

Entrades populars