4art REUNIÓ DEL CONSELL DE PARTICIPACIÓ ADOLESCENT

El dia 26 d'abril vam trobar-nos tots els membres cel Consell de Participació Adolescent. Després de lligar l'acta de l'anterior reunió vam començar a parlar dels punts de l'ordre del dia. Com que aquest mes ha estat ple d'activitats tenim molts punts a treballar.
El Dani i el Yasir van ser els primers que van explicar com va anar l'Àgora Jove organitzada pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya que es va fer a Barcelona el dia 14 i 15 de maig.




La Martina i el Dani van assistir el reconeixement per la infància el 17 de maig activitat realitzada des del CNIAC. I ens van explicar la seva experiència. Un punt important que ens van remarcar i que van rebre és la importància de què en qualsevol edat els infants tenen les mateixes llibertats i drets que les persones adultes. Un altre punt que ens van remarcar és que tots els infants tenen el dret a participar en la redacció de les normes que regulen la seva vida i les seves capacitats. Aquests punts els va plantejar la Dra. Gaitan que és a qui li van lliurar el reconeixement i la Martina i el Dani ens van voler transmetre tot el que s'havia parlat.


Treballant sobre l'Estudi de les desigualtats en el col·lectiu jove

El següent  punt que vam treballar va ser sobre l'Estudi sobre les desigualtats en el col·lectiu jove. Vam recordar la feina feta fins ara; tot el treball amb la realització de les enquestes i la preparació pel grup de discussió. A més vam tenir temps de poder fer una dinàmica sobre els resultats de l'enquesta i anomenar propostes que anirem treballant pel nostre informe final.
Un altre punt important de l'ordre del dia era acabar de coordinar tot el referent a Xtreme Action . Vam fer un resum de tot el que hem fet fins ara sobre el nou espai on s'ubicaran les proves aquest any.Penseu que tots aquets dies hem estat fent gestions i resolen temes per poder tenir-ho tot a punt. També teníem pendent resoldre els colors de la samarreta d'aquest any de l'Xtreme Action junt amb la cinta commemorativa.


Votació per escollir els colors de la samarreta

Per votació vam escollir el color groc florescent i negre per a la samarrreta. No us penseu que vam acabar aquí, referent a l'xtreme Action encara ens quedava organitzar l'assignació de les proves i qui formar part de cada control. Després de posar assignació a totes les proves vam repassar tots els obsequis que havíem recollit durant aquests dies i vam coordinar acabar de resoldre els que teníem pendents. La ciutat de Mollerussa està col·laborant molt i estem recollint força material que es farà servir en l'entrega de premis.
Un altre aspecte que hem de tenir present és la preparació de l'audiència amb l'Alcalde. El dia s'apropa i encara ens queda fer alguna gestió i recollir les propostes que haurem de presentar el 31 de mig. Com que no tenim molt temps ens organitzem per fer una altra trobada abans del dia 31 per acabar de realitzar les propostes i acabar de tancar-ho tot.
Per últim vam parlar de la Festa Major. Vam poder veure els cartells dels concerts de festa major realitzats pel grup EJI i el cartell de xtreme Action .


Votació per l'organització de les proves Xtreme Action

Comentaris

Entrades populars