REALITZACIÓ DE LA MONA AMB EL PROJECTE INTERGENERACIONAL
Avui anem a casa l'Antonieta i la Montserrat que ens tenen preparat tot el necessari per elaborar una mona. Aquesta sortida és una sortida intergeneracional que realitzem dins el període de Setmana Santa.
Quant vam arribar a casa l'Antonieta i la Montserrat vam poder gaudir d'una gran rebuda. Ho tenien tot a punt.
Grup intergeneracional |
Després de la rebuda ens vam organitzar per grups i vam escoltar quina seria la dinàmica a seguir. Entre tots érem un gran nombre de persones i tot i que l'espai era gran havíem d'organitzar-nos. Així que vam fer tres espais que estaven molt ben delimitats: l'espai d'elaboració de la massa, l'espai de guarnició i l'espai de records i història sobre la quaresma.
![]() |
Organitzant la dinàmica de funcionament |
Tot està molt ben organitzat.Mireu quina taula ben parada per fer l'elaboració de la massa! Seguim amb molta atenció quins son els ingredients per elaborar la massa. Ja podeu apuntar perquè aquí és on comença la nostra activitat i aquesta és la base per a començar l'elaboració de la nostre mona.
Ingredients per elaborar la massa:
Ingredients per elaborar la massa:
-18 ous
- llevadura
- llevadura
-400gr farins
-500gr sucre
-1 polsim de sal
Comencem l'elaboració: separem el rovell de la clara i batem els ous al punt de neu. Seguidament afegim la resta d'ingredients i tot al forn (180 graus)
En l'espai de guarnició de la mona hem començat pintant tota la base del pastís amb confitura. Observeu amb quina delicadesa ho fem. L'atenció es màxima.
![]() |
Guarnint la mona |
En tota l'elaboració hem treballat en equip. Com sempre en aquestes trobades hem compartit les habilitats dels més grans amb les dels més joves. Aquí podeu observar com la Núria i el Joan posen amb atenció el coco ratllat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada