TERCERA REUNIÓ DEL CONSELL DE PARTICIPACIÓ ADOLESCENT 

Aquest dijous 22 de març hem fet la tercera reunió del Consell de Participació Adolescent a l'Espai Jove Intercultural (EJI).

Després d'aprovar l'última acta ens hem posat a treballar sobre l'ordre del dia.


Tot el grup al principi de la reunió

Com ja sabeu som un col·lectiu molt actiu i estem implicats en molts projectes.

Un dels últims projectes que ja hem finalitzat és la primera trobada de Consell de Participació Infantil i Adolescent Europeus.

Entre el nostre equip del CPA ,el Josep Blasi junt amb la Xesca de l'EJI van poder participar en aquesta trobada.

Durant la reunió el Josep va fer un petit resum de com va anar la trobada .

Al mateix temps el Josep que forma part de la comissió de Festes de Mollerussa ens va explicar quin va ser el resultat de l'enquesta que vam realitzar per determinar el grup que vindrà pel concert de la festa Major.Al mateix temps el Josep ens va explicar algunes de les activitats que s'estan preparant per a la festa major.

Un altre punt important que vam realitzar va ser seguir treballant sobre l'Estudi sobre les desigualtats en el col·lectiu jove.


Realitzant el mapa conceptual

Entre tots vam realitzar un mapa conceptual. Cadascú de nosaltres definia aspectes importants que ja havíem treballat anteriorment i ho vam posar en una cartolina construint un mapa conceptual que ens dóna una perspectiva molt amplia de tot el que estem analitzant.


Mapa conceptual sobre l'Estudi sobre les desigualtats 

També vam tenir una estona per poder realitzar l'enquesta que quan tornem de setmana Santa passarem als nostres centres educatius per recollir l'opinió de tots.



Fent la prova pilot sobre l'enquesta 
Com a grup amb tots els punts estem implicats al màxim.


Ara us farem 5 cèntims de la preparació sobre la Xtreme Action. Aquesta és una activitat que ja dominem força i estem preparant noves proves que ens ajudaran a adaptar-nos a les necessitats d'aquest any. Estigueu tots atents perquè segurament en aquests dies de festa ens podeu trobar pel carrer entrant i sortint per les botigues del nostre poble buscant obsequis i col·laboració per la realització de Xtreme Action.

Què us sembla del nostre paper actiu en tots els nostres compromisos? Hem de reconèixer que formem part d'un Consell de participació Adolescent que el què fem, ho fem amb moltes ganes.

Fins a la pròxima reunió ja tenim feina a fer per participar activament en la nostra ciutat.

Comentaris

Entrades populars