SEGUIM UNITS

Avui amb el grup "d'Investiguem la Història de Mollerussa" ens hem trobat com cada dimarts. Tothom ha sigut molt puntual. Molt bé nois/es això té un gran valor. 
Després de parlar de la festa major i de l'Aixopluc felicitem a tots i totes els membres del grup per la implicació en la festa del divendres. 


Ballant a l'Aixopluc


Tenim un equip de joves amb ganes de fer moltes coses, amb compromís i amb empenta.


 



El Benjamin, la Núria i la Blanca al bar 


L'Aixopluc va ser un èxit i és gràcies a la implicació de tots/es. Es va fer un gran treball d'equip. Tothom va realitzar les seves tasques amb moltes ganes.
La Judith i l'Ariadna a l'entrada de l'Aixopluc
Parlem i parlem de moltes coses i volem explicar com de de pressa passen els dies. La majoria del grup ja està acabant els exàmens i són dies on en els centres educatius es fan sortides i festes de final de curs. Ep! Què us sembla si preparem la nostra festa de cloenda?

La Núria i la Laia ens han preparat la taula per poder fer l'activitat. És una taula plena de fotos amb les activitats que hem fet durant l'any. La taula està plena de les nostres vivències.

Recullint les fotos de les vivències d'aquest any

Fem un mural i un recull com han fet els nostres companys i companyes de l'EJI "Vivint"? Ens engresquem ràpidament i a poc a poc anem fent grups de les sortides i les activitats amb les fotos que anem retallant.
Triant les fotos més significatives 
Mireu quantes activitats hem fet amb el grup del casal de la gent gran? Si i mireu aquestes fotos gravant els vídeos del programa de "Convivència i ús responsable de l'espai públic". Sortim tots! Riem i recordem el què hem viscut com a companys i amics descobrint la nostra ciutat mentre anem creant el nostre mural.

Organitzant la distribució del mural
Aquestes fotos posem-les juntes que són les dels primers dies quan encara no ens coneixíem gaire i aquestes de l'elaboració de les boles de coco les posem amb el grup del projecte intergeneracional. Ostres, estem fantàstics!
Hi hem posat tantes ganes que hem pogut acabar abans i hem tingut temps de poder fer un partit de futbol i cremar tota l'energia que encara portem dintre.

Jugant a futbol
Venga nois/es que ja són les 19h. Hem de marxar. Fem la tanda de penals i ens acomiadem fins al dimarts vinent.

Comentaris

Entrades populars