SEGUIM UNITS

Avui amb el grup de Vivint Mollerussa ens hem trobat per seguir treballant amb tots els projectes i activitats que ja teníem engegats. Hem passat uns dies de llargues estones de parlar i a poc a poc anem tornant al nostre dia a dia.
Aquests dies ens deixem portar pel què sentim i aprofitem la nostra estona de l'EJI per fer allò que volem fer.
Estem gairebé a finals de curs, en l'últim tram del curs. Aquest any per a tots nosaltres ha sigut molt intens, tots i totes estem amb exàmens, algunes recuperacions i força treballs. Anem molt cansats. Els dies ja es comencen a fer llargs i el sol ja escalfa força, així que com tothom quan ve el bon temps, nosaltres comencem a fer plans sobre les vacances, les piscines, els gelats i el relax amb els horaris.
Ei, un moment nois/es, el curs encara no s'ha acabat... Deixem de somiar i mirem de tancar el curs.

Treballant i recordant 
Preparem la festa de cloenda? Podríem començar fent balanç de tot el què hem fet aquest any. Què us sembla mirem de recordar tots els bons moments que hem compartit junts fent un moral de sensacions, vivències i bones experiències?




Venga doncs, agafem les fotos i comencem a crear el nostre espai per recordar tot aquest any.

Recull de fotos de totes les activitats de l'any
Mentre anem treballant sobre el mural parlem de coses que ens inquieten mirem de compartir vivències que per nosaltres són importants i tot recordant riem els uns dels altres veient les fotos de principi de curs . 


Preparant el recull de fotos de l'any
Que diferents estem! Ens hem fet grans? 
Observem les fotos i ens adonem que hem fet moltíssimes coses i que no som els mateixos del primer dia. Volem explicar a tothom tot el que hem viscut.
Tenim moltes ganes de preparar l'acte de cloenda. Volem fer una festa que la preparem nosaltres de cap a peus. Què és el què voleu?
El Yasir comenta que no vol formalismes ni serietat..
La Mari Luz té ganes de posar molta música i fer força gresca...
Volem riure molt i compartir amb els de casa tot el què hem fet.Volem menjar i fer que participin les famílies comenta l'Anass...

El Yasir i l'Anass parlant sobre les activitats del curs

Després de fer una pluja d'idees comencem a construir com serà la nostra festa.....Voleu saber què és el què estem preparant?
Doncs haureu d'anar seguint el nostre blog. 

Seguim treballant! 
Fins la setmana que ve.

Comentaris

Entrades populars