dijous, 18 d’octubre del 2018

PRIMER DIA DE L'EJI "INVESTIGUEM LA HISTÒRIA DE MOLLERUSSA". 

Aquest dimarts 16 d'octubre vam començar amb el grup de 1er d'ESO dels diferents instituts de Mollerussa. Són joves, nois i noies de 11, 12 i alguns de 13 anys.

Presentació del grup Investiguem la Història de Mollerussa.

Els primers minuts van venir acompanyats d'algun familiar, per poder fer una presentació del projecte que es durà a terme al llarg d'aquest curs 2018-2019. Entre ells, hi havia pares i mares que mai havien sentit a parlar del recurs i altres que repetien l'experiència amb un segon fill/a.

Va ser una trobada que ens va permetre conèixer-nos, explicar bé que farem i quins són els requisits necessaris per participar-hi.


Una estona més tard ens vam quedar amb el grup per començar a fer activitats de coneixença. Després d'una gran roda de presentació: nom, edat i institut vam fer un joc que consisteix en omplir una carta de presentació. 
Cadascú té la seva carta i l'omple indicant quina és la seva edat, el seu institut, com es defineix, què ha fet durant aquestes vacances, què li agrada fer, què fa en el seu temps lliure, etc. I sense posar el nom, deixen la carta a una bústia. 
Quan tots l'han deixada, es passa la bústia perquè cadascun pugui agafar una carta i després de llegir-la sàpiga de quin company/a es tracta. 

Dinàmica de la carta de presentació.


És una dinàmica molt divertida de coneixement, facilita que entre ells es puguin apropar una mica més i puguin veure quines són les seves característiques, els seus gustos, els seus hobbies... A més de tot això, durant el transcurs del joc surten altres temes com: valors i principis sobre saber estar i saber ser, què pensen sobre el que està bé i el que està malament i algunes de les normes més importants per aconseguir un bon clima de treball. 


Descobrint de quin company/a es tracta.


Vam poder passar una bona estona i tots/es vam descobrir qui era cadascú. Amb ganes esperem trobar-nos el pròxim dimarts! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada