JA FALTA MENYS PER L'AIXOPLUC DE HALLOWEEN


Ahir amb les noies i els nois de l'EJI "Vivint Mollerussa" vam continuar treballant per comissions. El treball per comissions és una manera d'organitzar la feina desglossada en petits grups de treball i que ens permet assolir els objectius que ens havíem plantejat diversificant la feina! 

Aquest és el segon dilluns que continuem preparant l'Aixopluc de Halloween, tindrà lloc el dissabte 3 de novembre de 19h a 22h a la Sala de l'Amistat amb entrada gratuïta. 


Comissió per el cartell de guarda-roba

Hem creat nous cartells per la zona del bar i pel guarda-roba. Ho hem fet treballant amb diferents materials: temperes, revistes, diaris, retoladors, etc. 

Comissió per el cartell de bar

Una vegada hem tingut fets els cartells la segona part, consistit a dividir-nos les tasques que s'hauran de fer el dia de la festa. Per això, és necessari la implicació i col·laboració de tots, perquè tots els espais i tasques que s'han de dur a terme estiguin coberts per tots nosaltres: el bar, l'entrada, la seguretat, el guarda-roba, etc. Ens ho hem repartit de manera participativa i democràtica. Una vegada s'han citat totes les tasques, ens hem anat anotant al lloc que ens agradaria estar. 


De forma participativa i democràtica s'elegeixen les tasques de l'Aixopluc

És important que es parli amb el grup i a través del diàleg puguin arribar a formar acords. 


Per últim, avui a través de la votació s'ha escollit la pel·lícula de terror que dilluns que ve veurem. La guanyadora ha estat "The Lodgers" (2017) del director Brian O'Malley. 


Comentaris

Entrades populars