EL CONSELL DE PARTICIPACIÓ ADOLESCENT DÓNA A CONÈIXER ELS DRETS DELS INFANTS EN L'ACTE VIU LA DIVERSITAT QUE HA ORGANITZAT EL CONSELL SOCIAL DE MOLLERUSSA.

Aquest passat dia 7 d'octubre des de les 10'00h  del matí fins les 14'00h de la tarda, es va estar realitzant l'acte viu la diversitat organitzat pel Consell Social de Mollerussa. I el Consell de Participació Adolescent hi va estar col·laborant.

l'Àngel, la Mireia, la Paola i el Manu, acompanyats del Regidor de Benestar Social Ciutadanai i Infancia Sr. Josep A. Lavin
l'Àngel posant un cartell
De bon matí els nois i noies van estar preparant amb moltes ganes la carpa i l'espai en el que es donarien a conèixer i difondre els drets dels infants. Ells i elles van ser els encarregats de decidir com decorarien la carpa i com  organitzarien tota l'activitat que es va realitzar al parc municipal de Mollerussa.

Amb una molt bona actitud i treball en equip, es va deixar tot ben enllestit per tal de que tots els infants de Mollerussa pugessin  jugar al Memory dels drets dels infants que UNICEF  ens va facilitar, i que si us interessa, també us podeu baixar en format APP
La Paola, el Manu,l 'Àngel i la Mireia sumant esforços per deixar-ho tot a punt


Una vegada tot estava a punt, i com que havíem estat treballant des de molt d'hora, vam estar recuperant forces tot esmorzant amb la xocolata desfeta que des de Creu Roja del Pla d'Urgell s'oferia a totes les persones que volien participar de l'acte. I que bé que ens va anar!!!  doncs la veritat es que a primera hora molta calor no feia....
Recuperant forces desprès de tenir-ho tot a punt per iniciar l'activitat


En que consistia l'activitat?, dons es tracta d'un Memory gegant format per diferents drets dels infants, els quals es donen a conèixer tot fent parelles tal i com marca el joc del Memory. Una vegada es localitzava una parella, un dels membres del Consell de Participació Adolescent, explicava en què consistia aquell dret.

Les famílies van gaudir molt de l'activitat, i donaves les gràcies als joves per les explicacions i actitud que tenien.


Els infants estaven molt atents a totes les explicacions i poc a poc anaven descobrint tots els drets que tenen. D'igual forma els pares, mares i acompanyants posaven molt d'interés a totes les explicacions que els nois i noies del Consell de Participació Adolescent anaven fent. 

Els acompanyants estaven molt atents a les explicacions


Al acabar es donava un globus a tots els infants participants i se'ls encoratjava a que dugin a terme difusió dels drets dels infants entre els seus amics, amigues i gent coneguda.

El Manu i l'Àngel explicant els drets dels infants
Van estar gaudint de l'activitat un gran nombre d'infants i algun adolescent, i finalment al acabar, tots vam poder gaudir de les activitats que a l'acte es realitzaven, i molt especialment del concert del grup La Reixa,  va oferir a tots i totes els presents al parc.

Actuació del grup La Reixa de Mollerussa al Parc municipal


Una vegada més des del Consell de Participació Adolescent, hem estat difonent els drets dels infants, doncs aquest, és un dels objectius claus que tenim com a Ciutat Amiga de la Infància.

Comentaris

Entrades populars