dimecres, 19 de setembre del 2018

REFLEXIONEM: LA IMPORTANCIA DEL TREBALL EN EQUIP I ENS PLANTEGEM QUINA HA DE SER LA NORMATIVA QUE ENS REPRESENTI 

Aquest dilluns és el segon dia que ens trobem a l'EJI. Després d'un dilluns de pont en motiu de la celebració de la Diada de Catalunya. 
Encara no hi som tots, però el grup ja va agafant forma i ja ens coneixem millor. 

Compartim com ha anat la primera setmana als instituts, per alguns molt bé, per altres ha significat un canvi de companys/es i professorat, la tornada a la rutina, a les activitats extraescolars, etc. 


Avui, encapçalem la dinàmica de la xarxa amb una llegenda "Del fil vermell", segur que molts n'haureu sentit a parlar. 


Com bé ens diu, cadascun de nosaltres està connectat amb altres persones: amistats actuals, amistats antigues, família, professors/es, i molts més. Aquesta connexió protagonitza la creació del vincle, de l'estima i d'una gran xarxa de fil vermell. El qual nosaltres també hem volgut representar, mitjançant una dinàmica de coneixença, on hem pogut parlar dels nostres gustos i també de les nostres pors com a nens/es, adolescents i adults.

Dinàmica de la xarxa. 

Tota aquesta xarxa que ens uneix representa la importància del nostre equip i totes aquelles característiques que compartim i també, totes les que ens diferencien. 

A la segona part de la tarda, ens hem preguntat si com a equip/comunitat necessitem unes pautes i normes per al nostre funcionament durant el curs. Hem recuperat pel·lícules que representen dies sense normes, ciutats sense lleis, per poder tenir una idea i posicionar-nos. 
Tots hem estat d'acord en el fet que per al bon funcionament s'han d'establir uns criteris comuns. Així que ens hem posat en grups de dos per poder-ho debatre en petit grup i el pròxim dia poder-ho compartir obertament a la resta. 

Ens són necessàries les lleis i normes?

Quan hem mirat el rellotge ens hem adonat que se'ns havia tirat el temps a sobre, el pròxim dia tornarem a recuperar l'espai i l'activitat per consolidar les nostres normes! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada