EL PRESIDENT DEL CONSELL DE PARTICIPACIÓ ADOLESCENT DE L'AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA PRESENTA PROPOSTES DERIVADES DE L'ESTUDI DE LES DESIGUALTATS EN LA VIDA QUOTIDIANA DELS JOVES A MOLLERUSSA A LA COMISSIÓ DE CONVIVÈNCIA DEL PLA EDUCATIU D'ENTORN.

El dilluns dia 25 de setembre, el Josep Blasi, president del C.P.A. de Mollerussa, i com a representant de tots els i les adolescents del municipi, va estar presentant tot un seguit de propostes i suggeriments  a la comunitat educativa de Mollerussa, que forma part de la Comissió de Convivència del Pla Educatiu d'Entorn de Mollerussa.


El Josep Blasi, president del C.P.A. exposant les propostes davant la Comissió de Convivència del Pla Educatiu d'Entorn de Mollerussa

Totes aquestes propostes i suggeriments presentats, van sorgir de l'estudi sobre les desigualtats en la vida quotidiana dels joves, encarregat per l'alcalde de Mollerussa el Sr. Marc Solsona al Consell de Participació Adolescent. El qual el va estar elaborant entre els cursos 2016-2017 i 2017-2018, on una vegada finalitzat a partir d'enquestes i grups de discussió conduïts pels mateixos nois i noies del Consell de Participació Adolescent, es van presentar tot un seguit de propostes a l'audiència realitzada amb l'alcalde de Mollerussa, el mes de maig del 2018. 

Audiència amb l'alcalde realitza el mes de maig del 2018, on es van presentar els resultats de l'Estudi


De totes les propostes presentades, algunes d'elles, com que estaven relacionades amb la comunitat educativa es va plantejar que es presentessin davant la Comissió de Convivència del Pla Educatiu d'Entorn de Mollerussa. Així el C.P.A. va esta parlant sobre com fer-ho i va delegar en el president aquesta responsabilitat, determinant que s'elaboraria una carta amb diferents propostes treballades durant la primera reunió del C.P.A. del mes de Setembre.

Primera reunió del Grup Motor del C.P.A realitzada el mes de Setembre del 2018.


A partir d'aquí, l'Arnau Ortiz i el Josep Blasi, amb totes les propostes treballades a la reunió del C.P.A. del mes de Setembre van construir la carta que s'havia de presentar al Pla Educatiu d'Entorn, on també es demanaria a tots els centres educatius i recursos participants de la Comissió, que donessin resposta al C.P.A. mitjançant un correu electrònic per saber si cada centre i/o recurs ha realitzat o ha tingut en compte alguna de les propostes.

L'Arnau i el Josep preparant la carta adreçada als participants de la Comissió de Convivència del Pla Educatiu d'Entorn de Mollerussa
Volem agrair l'atenció rebuda per part de tots els centres educatius i recursos socio-educatius que formen part de la Comissió de Convivència del Pla Educatiu d'Entorn de Mollerussa, per l'acollida realitzada i per la seva atenció i resposta davant totes les propostes.

Comentaris

Entrades populars