INICIEM EL NOU CURS DE L'ESPAI JOVE INTERCULTURAL AMB EL GRUP "VIVINT MOLLERUSSA". 

Aquest dilluns dia 3 de setembre començàvem amb l'EJI 2018/2019. A les 17:30h, ben puntuals, ja hi havia la majoria dels nois/es que aquest any formen el grup "Vivint Mollerussa". Molt contents i amb molta il·lusió de retrobar-se després d'aquestes llargues vacances d'estiu. 
Retrobament després de les vacances d'estiu. 
Quan ja hi érem tots/es el primer que vam fer va ser recuperar el nostre espai a La Banqueta, ordenar-lo i acomodar-lo per poder-nos sentir  còmodes. 
Una vegada al nostre espai semblava que no hagués passat el temps, però hi havia dos evidències molt clares: era un grup nou, amb joves que l'any passat formaven part de "Història de Mollerussa" i per tant, alguns d'ells/es encara no es coneixien. A més, de la incorporació d'una nova educadora social, la Núria. 
L'EJI dóna lloc a poder-nos expressar. 

Vam aprofitar que era el primer dia per compartir com havia anat l'estiu, inquietuds i notícies actuals que ens van portar al debat i a poder donar l'opinió i diferents punts de vista. 
Tots ells tenien moltes ganes de dir la seva i encara ens van quedar molts temes pendents de parlar per les pròximes sessions. 


Juguem al "bingo" de presentació.
Per no seguir assentats, activar-nos una mica i conèixer-nos millor vam fer el joc del "bingo": buscar entre tots nosaltres els ítems que hi havia marcats al full (nois/es que tenen un animal a casa, que practiquen esport, que han viatjat a l'estranger, etc) i el primer que té el full ple de noms crida "bingo!". A continuació vam tornar a la rotllana per posar-ho en comú i poder conèixer més coses de cadascú. 


La Núria i el Dani busquen similituds entre ells.
Els nois i noies s'ho van passar molt bé, preguntant-se entre tots, buscant similituds entre ells.. Va ser una activitat que va permetre trencar el gel entre el grup. 



I ja per últim, vam acabar repartint els fulls de les autoritzacions i del compromís d'aquest nou any. On els pares, mares i/o tutors autoritzen que el jove pugui assistir a l'EJI durant aquest curs escolar i a les activitats que es facin a la comunitat, com també el compromís, el qual han de signar els nois/es respectant la normativa. 



Full d'autorització de l'EJI. 


Es van acomiadar entre tots i també dels educadors fins al pròxim dia! 

Comentaris

Entrades populars