divendres, 27 d’abril del 2018

ACTIVITAT DE CAPGROSSOS I ACABAR EL COLLAGE PEL” V ENCUENTRO ESTATAL DE OVIEDO”


Hola a tothom! Tenim els capgrossos amb la primera fase realitzada i ara hauríem de mirar de deixar-la a punt perquè puguem passar a la fase del guix i més tard la pintura.

Voleu veure com ens hem organitzat?
Hem preparat el material i hem pensat que avui seria un bon dia per fer-ho nosaltres. Coneixem les mesures perquè el paper quedi ben enganxat. 

Hem agafat aigua i hem repartit el pot de cola en tres recipients. 


El Jaume i el Roger fent la preparació del material

Avui posarem els tres recipients perquè hi hagi prou espai per a tots alhora de mullar el paper de diari. Penseu que tenim 4 capgrossos i que a vegades som una bona colla treballant alhora així que és important organitzar-nos bé abans de començar per poder treballar còmodament.



El grup de joves treballant 

Mireu que curosos que som alhora de treballar!
Amb paciència i una bona tècnica anem repassant tots els capgrossos. 
Sabem que una de les claus és a mullar bé el paper i aixugar-lo perquè no gotegi.


Hem treballat  escoltant música. Aquesta vegada hem escoltat una mica de tot i això ens ha ajudat a fer l’activitat més divertida i a gust de tothom.

Després de deixar-ho tot net  hem acabat de fer el collage del col·lectiu LGTBI. Ens faltava acabar d’enganxar dues imatges i recollir les propostes que presentarem el dia de la trobada Les propostes ens han portat noves reflexions i nous comentaris. Ho hem apuntat tot i ho hem deixat enllestit per poder fer una bona presentació quan anem a Oviedo.


Acabant el collage
Com cada dilluns hem fet el programa de la ràdio. Ha sigut engrescador com sempre i ens ho hem passat molt bé. Avui hem parlat de la diada de  Sant Jordi i  hem aprofitat per reflexiona sobre la llegenda  i els personatges que en formen part. Hem analitzat la tradició per si te connotacions  igualitàries , els rols que porten aquets personatges i tot el què això implica. També hem parlat de futbol tenint en compte que el barça ha guanyat la copa i hem aprofitat per parlar del nostra futbol aquí a Mollerussa.


Gravant a la ràdio  
  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada