AQUESTA SETMANA DE FIRA A L'EJI NO PAREM.... 

El dilluns, al grup de l'EJI "investiguem la història de Mollerussa", vam tractar molts temes  i vam realitzar una dinàmica relacionada amb la celebració del Dia Internacional de les Dones Treballadores, que es va celebrar el dimecres dia 8 de març. 

Preparant l'activitat del dissabte dia 18 de març



La Martina explicant la reunió del CNIAC
Per començar, la Martina, com a nou membre del CNIAC , ens va explicar com va anar l'assemblea del dissabte 11 de març, on va participar juntament amb el Khalil i altres consellers i conselleres d'arreu de Catalunya. La Martina substitueix a la Kelin que durant dos anys ha sigut una de les nostres representants al CNIAC i ha assumit la vicepresidència del Consell. Des de aquí li volem agrair la gran tasca realitzada durant aquest anys ! 

A continuació, ens vam acabar d'organitzar per  l'activitat del dissabte 18 de març on col·laborem amb l'Associació de Donants de Sang del Pla d'Urgell. Aprofitant que es celebra la fira de Sant Josep hi haurà l'autobús de donacions davant de les piscines cobertes. La nostra col·laboració es basarà en que repartits per Mollerussa animarem a la gent a que es faci donant de sang. I estigueu molts atents i atentes els que volteu per la fira doncs us podreu trobar a uns herois molts macos.... Els herois de la sang !!!! 

Treballant a la dinàmica 
Finalment vam realitzar una dinàmica sobre la igualtat, aprofitant que fa una setmana es va celebrar el Dia Internacional de la Dona Treballadora. La dinàmica va consistir en analitzar la publicitat en relació a les joguines per a nens i nenes, en com s'anuncien aquests en funció del tipus de joguina. Per exemple, ens vam adonar que joguines relacionades amb les tasques de la llar, són anunciades en la gran majoria per nenes, i els cotxes, per exemple, per nens. També ens vam fixar amb els colors, doncs el que es relaciona amb les nenes és normalment de color rosa.  Vam acabar concloent que els anuncis haurien de ser neutres, sense color ni sexe que defineixi amb que hem de jugar cada un de nosaltres, doncs tots i totes podem jugar amb el que ens vingui de gust, decidint lliurement. 

I per acabar, com venim realitzant durant les ultimes setmanes, vam realitzar un joc proposat per la Mariam. "La paraula secreta" ens va portar una estona de riure i diversió. La veritat és que en un moment o altre, totes les paraules es canviaven !! 

Jugant a la La Paraula Secreta 


Amb el grup de "Vivint Mollerussa" aquesta setmana va ser una mica diferent, doncs en col·laboració amb al Centre Obert, vam participar a una xarrada sobre les xarxes socials que es feia dimecres, per tant el dimarts no vam haver de venir. 

L'Angel fent la xarrada sobre les xarxes socials 

L'encarregat de dur a terme la xarrada va ser L'Àngel Pérez Colomina, expert en xarxes socials i Community Manager. Ens va parlar sobre els usos, beneficis i perills d'aquestes xarxes que avui dia estan tan de moda.  Va ser una jornada diferent en la que vam descobrir l'existència de xarxes socials que no coneixíem i vam poder compartir una estona diferent. 

Comentaris

Entrades populars