dijous, 28 de gener del 2016

LA MOTXILLA DEL GRUP "INVESTIGUEM LA HISTÒRIA DE MOLLERUSSA"

En la sessió d'aquest darrer dimarts vam descobrir i treballar que tots nosaltres portem una motxilla, la motxilla de la vida, tot i que és invisible. 
Vam llegir el conte de la motxilla en la que un grup de nois i noies de 1r d'ESO, parlen de la motxilla simbòlica que tots portem on hi anem dipositant les experiències, les vivències, els records, els coneixements, els nostres talents i la creativitat. Els nois i noies de l'EJI vam parlar si podíem escollir què ficàvem a la motxilla, si només acceptàvem les experiències positives i les negatives les deixàvem fora, si portàvem la motxilla endreçada o bé tot barrejat a dins, i vam comparar les nostres amb les dels nostres avis i àvies. Què ens vam proposar? Omplir les nostres motxilles de coses positives i és per això que hem volgut fer visible la motxilla de l'EJI!
Vam dibuixar i pintar la motxilla i vam decidir que hi aniríem posan
t els records visuals de totes les experiències que hem viscut i viurem a l'EJI!




Per aquest motiu, vam escollir una foto de cada activitat i/o moment des del setembre fins ara per penjar-los a la motxilla, i hem recordat i hem fet la reflexió de cada activitat; i a partir d'ara cada setmana penjarem aquests moments a la motxilla de l'EJI! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada