TREBALLEM LA COOPERACIÓ, RELACIÓ I EL CREIXEMENT PERSONAL

Aquesta setmana, amb el grup "Investiguem la història de Mollerussa", a través de la dinàmica "Les cadires cooperatives" hem treballat la manera de relacionar-nos amb el grup, la cooperació i el treball en equip, que ens ha repercutit en el nostre creixement personal. Aquesta dinàmica està lligada amb "La xarxa" que vam realitzar la setmana passada. 











Com podeu veure en l'anterior fotografia, el grup es va seure formant una línia recta, i vam escoltar per saber què havíem de fer: moure'ns al ritme de la música al voltant de les cadires, i quan la música es parava, havíem de seure a la cadira sense que els peus toquessin al terra.  


A mesura que la música sonava i es parava, cada vegada teníem una cadira menys, i això va significar que havíem de buscar una altra manera per caber-hi tots/es! I què vam fer? Doncs vam començar combinant uns de peu i els altres assentats!
Com us podeu imaginar, va arribar el moment que si algú seia a la cadira, no hi cabíem... Així que el següent pas va ser posar-nos tots/es plantats damunt de les cadires! I, finalment, quan només van quedar dos cadires, 
cadascú ens plantàvem amb un peu i per aguantar l'equilibri calia que ens agaféssim ben fort amb tots els companys!
Va ser una sessió molt divertida, en la que gràcies a la cooperació de tots vam aconseguir caber-hi amb dos cadires!



Comentaris

Entrades populars