TREBALLEM ELS DRETS DELS INFANTS!

Com ja sabeu, Mollerussa és Ciutat Amiga de la Infància, i el dia 20 de novembre es celebra la Convenció pels Drets dels Infants, per aquest motiu, els nois i noies de l'EJI aquesta setmana han estat treballant els drets que tenen tots els infants del món. 


Treballant els Drets dels Infants

Han vist que tenen dret a l'educació, a la família, a la identitat, a la igualtat, al joc, a la participació, a la protecció contra els abusos, a la protecció als menors amb discapacitat, a la protecció en temps de guerra o desastre, a la protecció en cas de privació de llibertat, a la protecció contra el treball perjudicial i a la salut. Hem estat parlant cadascun d'aquests drets i hem vist que no tots els infants del món els tenen garantits. Per això, els nois i noies de l'EJI ja estan preparant diverses propostes pel dia 20 de novembre per demanar que tots els infants tinguin els seus drets garantits i perquè tothom sàpigui quins són aquests! 






Creant el mapa dels Drets

Estigueu atents que ben aviat us informarem de l'activitat que han preparat, així com del lloc i l'hora que es farà perquè ens hi pugueu acompanyar! 

Comentaris

Entrades populars