dilluns, 2 de novembre del 2015

ELS PASSATS DIES 16,17 I 18 D'OCTUBRE, ES VA REALITZAR L'ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DEL CNIAC A CABRERA DE MAR.


El Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC), es va reunir els passats 17,17 i 18 d'octubre. Cal dir que el CNIAC, està format per els adolescent i infants que representem gairebé tots els consells territorials de Catalunya. 

En el nostre cas, el consell d'adolescents de Mollerussa, va estar representat per la Kelin Anaya, qui a més, forma part de la comissió permanent d'aquest òrgan.

Tot el que aquests nois i noies van fer queda resumit amb el següent resum redactat en primera persona:

El dia 16 d’octubre varem anar a l’Alberg Torre Ametller on varem acollir els nous vocals (es van incorporar Caldes de Montbui i la Seu d’Urgell) i els varem integrar en els diferents grups de treball. El dia 17, varem treballar els drets dels infants i cada territori va portar propostes per donar‐los a conèixer. Propostes que farem arribar a la Directora de la DGAIA. El dia 18, va ser l’últim dia de l’estada a la casa de colònies i varem fer una assemblea on varem exposar tot el que varem fer aquests dies en els grups de treball davant de la presència de les famílies.




Li hem donat més importància a pensar com volem que sigui el nostre règim intern, la nostra forma de funcionar on tothom hi ha col∙laborat. Hem treballat molt i ens ho hem passat genial.


Des de el CNIAC diem: tingues veu, veu de nen/a!

Gràcies Kelin per representar-nos tant bé !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada