dimecres, 3 d’abril del 2019


GRAVANT  VÍDEO DEL PROGRAMA CONVIVÈNCIA I ÚS RESPONSABLE DE L'ESPAI PÚBLIC AMB EL GRUP INTERGENERACIONAL

Avui com cada dimarts ens hem trobat a l'espai jove amb el grup d'història de Mollerussa per realitzar una sessió de vídeos intergeneracional. Ens hem trobat amb el grup de la gent gran del casal per fer les últimes escenes del vídeo de presentació del programa de convivència i ús responsables de l'Espai Públic.

El grup de l'EJI i el del casal de la gent gran després de les gravacions.
Després d'introduir i explicar el grup del casal tot el que estàvem realitzant dins el programa de convivència i ús de l'espai públic ens hem dividit en grups. Un grup es quedarà a l'EJI i escolliran el cartell pel proper Aixopluc de la festa major . La resta dels grups vam marxar a les places per a seguir amb les gravacions.
El grup que es va quedar a l'EJI es va organitzar ràpidament per a fer el cartell. Després de mirar una estona els cartells d'edicions passades, el grup de nois /es tenien molt clar què és el que volien transmetre en el cartell. Un cop feta la recerca de les imatges van dedicar molta atenció a que els colors fossin adients i tot estigués en concordança. Molt bé equip! Les idees clares, un bon treball d'equip, molt bones aportacions per part de tots i molt bons acords com equip. Bona feina!
Un cop acabada la creació del cartell ens vam dirigir a la plaça per unir-nos a la resta del grup i fer les gravacions.

Gravant una escena
Un cop a les places, ja teníem molt marcades les escenes que havíem de fer. La majoria d'aquestes escenes es realitzaven amb la gent gran del casal i era molt important coordinar-nos bé per poder gravar les interaccions. Tots havíem de tenir present les posicions per poder agafar un bon angle al moment de dir la frase final.

Grans i joves assajant una escena
Les frases finals són importants de que es diguin clares perquè la gent ha de rebre la informació ben clara. Tothom està a punt? Preparats? Acció!
Gravant a la plaça Manel Bertrand
Grans com no tan grans s'ha de reconèixer que es van mostrar davant de la càmera com a grans actors. Es va crear un bon clima entre tots i això es transmet en les gravacions. Felicitats a tots!
Ja tenim una altra escena ben gravada, frase ben verbalitzada, clara i forta: "compartim l'espai i tu? "És bona!! Molt bé grup ja ho tenim tot fet. Molt bona feina!

El grup d'actors del casal de la gent gran
Per acabar vam gaudir d'un petit berenar, vam comentar entre petits i grans com havíem gaudit en el muntatge i durant el rodatge. Després d'agrair a la gent del casal la dedicació i el bon fer vam marxar tots cap a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada