PREPARANT EL VÍDEO DEL PROGRAMA CONVIVÈNCIA I ÚS RESPONSABLE SOBRE DE L’ESPAI PÚBLIC




Avui ens hem trobat tots a l’Eji molt encuriosits perquè sabíem que l’activitat d’avui seria una mica diferent. La Laia ens havia demanat portar material de joc com el patinet, una pilota, el monopatí i  els altaveus per escoltar música.


Dinàmica dels noms 
Quan hem entrat a la sala  teníem el nostre nom als armaris de la roba i dins escrit teníem el nom d’un carrer de la nostra ciutat. Que sortirem pel poble avui? L’ambient ha començat a ser més neguitós i començàvem a fer hipòtesis sobre on aniríem i què faríem.
Així que ràpidament ens  hem posat en grup i  hem escoltat en què consistia el programa “Convivència i ús responsable de l’Espai públic”.


Descobrint en què consisteix el programa "convivència i ús responsable de l'espai públic.

 L’explicació va ser concisa i el material que han realitzat fins ara el Consell de Participació Adolescent (grup motor) ens va ajudar molt a ubicar-nos ràpidament. 
Doncs vinga a la feina que hi ha moltes ganes de participar!
Un cop fets els grups ens vam dividir. Un grup es va quedar a l'Eji per realitzar tot el muntatge de la introducció del vídeo. Amb un estil semblant al Pow Toon. Tot aquest muntatge no és fàcil, sabem que és necessari tenir un guió que anirà marcant les seqüències , tenir clar quin paper juga cadascú de nosaltres en la realització de les escenes i saber en cada moment quan s'ha d'intervenir. En aquest vídeo parlarem del programa de convivència i ús responsables en l'espai públic. Com a grup i amb l'ajuda de la Núria vam anar organitzant els espais on treballar i marcant els moments de gravació tot controlant el temps. D'aquest procés ara no us podem explicar més. A poc a poc anireu descobrint els nostres resultats.


Escoltant l'explicació sobre les dinàmiques 
L'altre grup va sortir decidit i engrescat a fer d'actors. Un cop a la plaça entre tots vam posar en comú les escenes que havíem de gravar i vam fer els grups que realitzarien cada vídeo. L'ambient era molt distès i la plaça era un trafiquejar de gent a munt i avall. 


Gravant imatges amb monopatí
Era el moment ideal per transmetre els comportaments cívics i les actituds de compromís i respecte enmig de tota la gent de Mollerussa. Vam poder fer els vídeos amb la pilota amb el patinet menjant pipes, amb el monopatí, i la música. 


Gravant a la plaça de l'Ajuntament
Algunes escenes les vam haver de gravar diverses vegades perquè hi havia moments que no era tan fàcil coordinar-ho tot. Per altra banda val a dir que com a grup tenim un bon talent per a la interpretació. Voleu veure els vídeos? Segur que esteu encuriosits però haureu d'esperar perquè aquesta realització serà llarga. A poc a poc el sol va anar marxant i es va començar a fer fosc.  És hora de tornar cap a l'Eji. ! El temps ens ha passat volant....haurem de seguir el proper dia!Fins la propera.

Comentaris

Entrades populars