ORGANITZACIÓ DE LES FOTOS DE LES ACTIVITATS FETES FINS ARA A L'EJI A LA NOSTRA MOTXILLA DE LA VIDA

Explicació a l'entrada de l'EJI 

Avui el grup d'història de Mollerussa ens hem trobat una activitat abans d'entrar a la nostra aula. A les parets del passadís hi havia una sèrie de fotos amb les diferents emocions bàsiques i diferents papers amb els noms de diferents emocions. 


Imatges d'emocions per realitzar els grups
Quan va entrar el grup de nois cadascú va agafar una imatge o un paper amb el nom d'una emoció i a dins de l'aula ens vam agrupar formant un grup amb les emocions més agradables com l'alegria, la sorpresa, etc. I un altre amb les emocions més difícils de portar com la por, la ràbia, el fàstic.


Ordenant les imatges per activitats

Un cop fets els dos grups vam començar a treballar amb les imatges que hi havia a cada taula. Les fotos que teníem eren fotos d'activitats realitzades a l'EJI des de l'inici de curs. Una a una vam anar recordant els moments viscuts observant les imatges. A partir de la imatge , tornàvem a viure el moment, parlàvem de les nostres vivències dels sentiments i les emocions que havíem tingut en aquells dies. 

Recordant els moments i les activitats a l'EJI

Recordeu al primer dia de l'EJI? Molts de nosaltres no ens coneixíem i estàvem una mica nerviosos. També vam recordar com a poc a poc a través de les activitats que vam anar realitzant ens ha permès conèixer i començar a crear un grup que a poc a poc es va consolidant. Totes les anècdotes i les reflexions dels dies viscuts les vam anar apuntant a les fotos de cada activitat.

organitzant la nostra  motxilla de la vida 
Al finalitzar-les totes ens vam agrupar en una única rotllana i vam anar exposant les fotos cronològicament. Després de comentar-les en grup vam col·locar-les a la nostra motxilla de la vida.


Mireu quantes imatges, records i experiències estem guardant en la nostra motxilla de la vida!Què us sembla veure la motxilla tant plena de vivències i anècdotes? Fa goig oi?



Comentaris

Entrades populars